Η Μπέλα Μοντόγια κρίθηκε νεκρή μετά από «καρδιοαναπνευστική ανακοπή» που υπέστη σε νοσοκομείο του Εκουαδόρ την Παρασκευή, πριν η οικογένειά της τη βρει να κινείται σε φέρετρο.

Ο γιος της δήλωσε ότι αρρώστησε στο σπίτι τους και στη συνέχεια την μετέφεραν εσπευσμένα σε νοσοκομείο, όπου ο γιατρός την έκρινε νεκρή τρεις ώρες μετά την εισαγωγή της.

Ο γιος της, Γκίλμπερτ Μπαλμπεράν, δήλωσε στην El Universo ότι εισήχθη στις 9 το πρωί και ότι στις 12 το μεσημέρι διαπιστώθηκε ο θάνατός της, αφού υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ήταν «νεκρή» για τέσσερις ώρες μέσα στο φέρετρο

Η Μοντόγια πέρασε τέσσερις ώρες μέσα στο φέρετρο και επρόκειτο να αλλάξει ρούχα σε ένα γραφείο τελετών όπου θα γινόταν η κηδεία της, όταν η οικογένειά της παρατήρησε ότι έδειξε σημεία ζωής γύρω στις 8:50 μμ.

«Η μητέρα μου άρχισε να κινεί το αριστερό χέρι, να ανοίγει τα μάτια της, το στόμα», δήλωσε ο Μπαλμπεράν στην εφημερίδα. «Έκανε μια προσπάθεια να αναπνεύσει».

Τα πλάνα έδειχναν τον Μπαλμπεράν να δίνει εντολή σε ένα άτομο να καλέσει το 100, καθώς αυτός και ένα άλλο άτομο έβαζαν τα χέρια τους γύρω από το κεφάλι και το αριστερό της χέρι.

 

Διαβάστε ακόμη: