Το πρωί της Τετάρτης, και έπειτα από την αποκάλυψη του βίντεο, ο Λευτέρης Αυγενάκης ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα κείμενο στο οποίο έκανε λόγο για υπερβολές σχετικά με το περιστατικό ζητώντας όμως «συγγνώμη». Ωστόσο, λίγο αργότερα η ανάρτηση δεν ήταν πλέον διαθέσιμη.

Μετά από λίγο υπήρξε νέα ανάρτηση,  δηλώνοντας… έκπληκτος από τις «ανακρίβειες και τις υπερβολές».

Λευτέρης Αυγενάκης: Το βίντεο που προκάλεσε σάλο

Αντιδράσεις προκαλεί βίντεο από κάμερα ασφαλείας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στο οποίο απεικονίζεται ο πρώην υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης να χτυπάει εργαζόμενο σε πύλη εξόδου αφού, σύμφωνα με την καταγγελία της Ομοσπονδίας Συλλόγου Εργαζομένων στις Υπηρεσίες (ΟΣΕΥΠΕ), είχε χάσει την πτήση του.

Κατά την καταγγελία της Ομοσπονδίας, «ο πρώην υπουργός φαίνεται να μπέρδεψε την πύλη, με αποτέλεσμα να κλείσει η πτήση. Είχαν προηγηθεί τρεις αναγγελίες με το επώνυμο του τέως υπουργού, όμως και πάλι δεν εμφανίστηκε στην έξοδο. Ο εν λόγω, σύμφωνα με όσα μας μεταφέρουν, ταξίδευε από την Αθήνα με προορισμό έναν από τους νομούς της Κρήτης. Με καθυστέρηση αρκετής ώρας λοιπόν βρέθηκε μπροστά στους εργαζόμενους του αεροδρομίου και άρχισε να φωνάζει, σύμφωνα πάντα με το περιεχόμενο της καταγγελίας. Κάποια στιγμή, όπως μας μεταφέρουν, η κατάσταση φαίνεται να ξέφυγε, με τον πρώην υπουργό να χτυπά με την άκρη του κινητού του στο κεφάλι μέλος του προσωπικού, το οποίο έπεσε λιπόθυμο στο γκισέ ελέγχου των εισιτηρίων, με τους υπόλοιπους υπαλλήλους να προσφεύγουν στη συνδρομή της αστυνομίας».

Διαβάστε ακόμη: