Μια διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών για ενήλικες δημιούργησε και παρουσιάζει η Emma Sayle, φίλη της  Πριγκίπισσας της Ουαλίας. Συγκεκριμένα, η ιδρύτρια του Killing Kittens, ανακοίνωσε πρόσφατα το νέο εγχείρημά της το AutoTrader  μια νέα εφαρμογή γνωριμιών ενηλίκων με κόστος £25 το μήνα, όπου θα δημιουργήσει ένα χώρο για συνομιλίες ενηλίκων “χωρίς κανένα είδος ντροπής, ενοχής ή κριτικής”.

Η Sayle είπε χαρακτηριστικά ότι: “Είναι ένα ολόκληρο οικοσύστημα για την ενήλικη ζωή”. Η λεγόμενη πλατφόρμα κοινωνικών γνωριμιών διαθέτει αίθουσες συνομιλίας όπου οι χρήστες μπορούν να συζητούν τις στενές σχέσεις τους μεταξύ τους. Η κυκλοφορία του οφείλεται εν μέρει στην αμφιθυμία των παραδοσιακών εταιρειών κοινωνικής δικτύωσης απέναντι στον τομέα των ενηλίκων, συμπλήρωσε η ίδια.

“Υπάρχουν τόσες πολλές αναστολές όταν πρόκειται για οτιδήποτε για ενήλικες. Έχουμε παρακολουθήσει [ενήλικες] influencers και επωνύμους να έχουν όλοι το ίδιο πρόβλημα. Φίρμες που δεν μπορούν να προωθήσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι, ένα από τα πράγματα που έχουμε ενσωματώσει σε αυτήν την πλατφόρμα είναι ένα μεγάλο κομμάτι εσόδων από διαφημίσεις”. Ελπίζει ότι αυτό θα δελεάσει επωνύμους όπως η Agent Provocateur να διαφημιστούν στην πλατφόρμα WeAreX.

Η Killing Kittens στοχεύει να εξασφαλίσει έως και £5 εκατ. μέσω fundraising που θα ξεκινήσει εντός εβδομάδων. Ενώ η επιχείρηση είχε προηγουμένως αναζητήσει υποστήριξη από ιδιώτες επενδυτές μέσω πλατφορμών crowdfunding, η προγραμματισμένη συγκέντρωση κεφαλαίων είναι η πρώτη φορά που θα στοχεύσει μεγαλύτερα κεφάλαια. Η Killing Kittens ανήκει εν μέρει στον φορολογούμενο αφού έλαβε δάνειο £170.000 για τον Covid το 2020 από ένα κυβερνητικό πρόγραμμα που αποσκοπούσε στην προστασία πολύτιμων startups από τις χειρότερες επιπτώσεις της πανδημίας. Οι όροι και οι προϋποθέσεις του δανείου περιείχαν μια ρήτρα που σημαίνει ότι μετατρέπεται σε μετοχικό μερίδιο κάθε φορά που οι αποδέκτες αντλούν νέα κεφάλαια. Ως αποτέλεσμα του δανείου, ο φορολογούμενος κατέχει 1,5% της Killing Kittens αφού η επιχείρηση συγκέντρωσε £1 εκατ. πέρυσι, σύμφωνα με το Companies House. Η επιχείρηση αυτή τη στιγμή αποτιμάται σε £15 εκατ.

Διαβάστε ακόμη: