Το Allou Fun Park εξέδωσε νέα ανακοίνωση – απάντηση στον νομικό εκπρόσωπο των τραυματιών, Βασίλη Καπερνάρο, στην οποία δίδονται διευκρινίσεις για τον μέγιστο αριθμό ατόμων που επιτρέπεται στο παιχνίδι “La Isla” όπου σημειώθηκε το ατύχημα με τους τέσσερις τραυματίες.

Το εν λόγω έγγραφο της TUV HELLAS –που επικαλείται ο δικηγόρος της άλλης πλευράς– αναφέρει επιβίβαση τριών ατόμων, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διότι σε διαφορετική περίπτωση ήταν υποχρεωμένη να αναγράψει και επιτρεπόμενο μέγιστο βάρος, όπως αναφέρει το λούνα πάρκ, διά του πληρεξούσιου δικηγόρου του, Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

«Περαιτέρω από το manual του κατασκευαστή δεν προκύπτει μέγιστος αριθμός επιτρεπόμενων ατόμων ή μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος. Το manual θέτει ως μοναδική προϋπόθεση για την χρήση του παιχνιδιού, την καλή λειτουργία του παιχνιδιού.

Εξάλλου, το εν λόγω παιχνίδι “La Isla”, από τον ίδιο κατασκευαστή, λειτουργεί σε άλλα τέσσερα (4) πάρκα στο εξωτερικό, ήτοι Silverwood, White Water West, Ocean City Fun και Vancouver’s Playland και σε όλα τα ανωτέρω πάρκα επιβιβάζονται τέσσερα (4) άτομα ανά βάρκα», επισημάνθηκε στην ανακοίνωση.

«Διά της παρούσας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους επισκέπτες του Allou! Fun Park, οι οποίοι εξακολουθούν να επισκέπτονται το πάρκο μας μετά το ατυχές συμβάν της 06/09/2022, δείχνοντας εμπράκτως την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους, στην εταιρεία μας».

«Τέλος, ενημερώνουμε ότι εξακολουθεί να υπάρχει η πρόθεση συνδρομής στους τραυματισθέντες και για αυτόν τον λόγο, ο πληρεξούσιος δικηγόρος μας, κύριος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, επισκέφθηκε στο γραφείο του τον κύριο Βασίλη Καπερνάρο και έγινε μία ειλικρινής συζήτηση – επί του παρόντος, δεν έχει υπάρξει συμφωνία».

Διαβάστε ακόμη: