Αυτό που υπόβοσκε το τελευταίο διάστημα στον Ατρόμητο, βγήκε στην επιφάνεια μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι εμφανές πλέον ότι υπάρχει θέμα Κάναντι στον Ατρόμητο. Ο Αυστριακός τελεί υπό κρίση και δεν αποκλείεται ακόμα και το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο αποκλεισμός και ο τρόπος με τον οποίο αυτός προέκυψε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν είχε προηγούμενο για τους Περιστεριώτες, καθώς τα τρία γκολ μέσα σε 10 λεπτά «ξεγύμνωσαν» όχι μόνο τα προβλήματα που παρουσιάζονται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και τις ατυχείς επιλογές –όπως αποδείχθηκε- του Νταμίρ Κάναντι σε ακόμα ένα παιχνίδι.

Κι όλα αυτά σε μία διοργάνωση στη οποία ο Ατρόμητος ποντάρει πάρα πολλά και ουσιαστικά ήταν η μοναδική που είχε μείνει, καθώς τα play-off θα επιτευχθούν μόνο με συνεχόμενες υπερβάσεις και ταυτόχρονα «αυτοκτονίες» του Αστέρα Τρίπολης, που έχει αποδείξει ότι είναι πολύ σοβαρός για μια τέτοια αγωνιστική καθίζηση.

Κατόπιν τούτου, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί για την επόμενη μέρα, αφού σε πολύ δύσκολη θέση είναι και ο Αυστριακός προπονητής, καθώς παρά το γεγονός ότι είχε μεγάλη πίστωση χρόνου (αντίστοιχη δεν είχε για παράδειγμα ο Γιάννης Αναστασίου), η κατάσταση δεν διορθώνεται, με τον Ατρόμητο να μένει εκτός βασικών αγωνιστικών στόχων από τις αρχές Φεβρουαρίου.

Σε κάθε περίπτωση, ό,τι αποφασιστεί, θα αποφασιστεί μέσα στις επόμενες ώρες και σίγουρα πριν από το ματς με τον Παναθηναϊκό.