Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα η Αθηνά Ωνάση έκανε κοσμική εμφάνιση. Η χρυσή κληρονόμος παρευρέθηκε στον γάμο υπερπαραγωγή του Σάμι Ζέιν με τη Λόρεν φαν Μπέρκελ στο Μονακό.

Λιτή και σικ φορούσε ένα απλό φλοράλ φόρεμα στα χρώματα του μπλε και του άσπρου. Τα μαλλιά της τα είχε κάτω ενώ το μοναδικό αξεσουάρ που διακρίνονταν από την όλη της εμφάνιση ήταν το πανάκριβο ρολόι της.

Η ίδια που σπάνια κάνει κοσμικές εμφανίσεις φαίνεται πως κάνει μια προσπάθεια να γυρίσει σελίδα στη ζωή της αλλά και δώσει τέλος στις φήμες που την ήθελαν να πάσχει από κατάθλιψη και διατροφικές διαταραχές.

Αθηνά Ωνάση: Σπάνια εμφάνιση και θλιμμένο χαμόγελο
Τη φωτογραφία ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram η Ελληνοαμερικανίδα Γιάννα Νταρίλη, η οποία ηταν καλεσμένη στο γάμο των Ζέιν μαζί με τον σύζυγό της.

Ένα από τα ζευγάρια που κουβέντιασαν μαζί της για αρκετή ώρα ήταν η Γιάννα Νταρίλη με τον σύζυγό της Γιώργο Ψιψίκα. Όπως ο ίδιος σχολίασε, ήταν μεγάλη τους τιμή που τη συνάντησαν και μίλησαν για τη ζωή αλλά και τη μεγάλη της αγάπη, τα άλογα.

Η Αθηνά Ωνάση δέχτηκε να ποζάρει μαζί τους κάτι που σπάνια κάνει.

Αθηνά Ωνάση: Σπάνια εμφάνιση και θλιμμένο χαμόγελο

Σημειώνεται ότι στον ίδιο γάμο βρέθηκαν και τραγούδησαν εκτός από τη Ρίτα Όρα, ο Αντώνης Ρέμος και η Άννα Βίσση, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Χρύσανθος Πανάς, ο Νίκος Αλιάγας, η Σήλια Κριθαριώτη, η Μαρίνα Βερνίκου, η Κατερίνα Παναγοπούλου, η Μαριέττα Χρουσαλά και πολλά ακόμη πρόσωπα της κοσμικής Αθήνας, πολλοί από τους οποίους χαιρέτησαν τη χρυσή κληρονόμο.

Πού ζει τα τελευταία χρόνια η Αθηνά Ωνάση

Η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα μετά τον χωρισμό της με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο το 2016, έχει απομονωθεί σε μια μικρή κωμόπολη στο Ολλανδία, στο Φαλκενσβάαρντ, όπου έχει μία πολυτελή βίλα στην οποία έμενε μαζί με τον Αλβάρο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ευρωπαϊκού Τύπου, η Αθηνά διάλεξε το συγκεκριμένο μέρος μιας και εκεί οι περισσότεροι κάτοικοι ασχολούνται με την ιππασία και την εκτροφή αλόγων.

Όσο για τις σχέσεις της με την Ελλάδα, είναι ανύπαρκτες, καθώς έχει να επισκεφτεί την πατρίδα της τουλάχιστον 14 χρόνια.

Η τελευταία φορά που βρέθηκε επίσημα στην Ελλάδα ήταν το 2007, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Athina Onasis Horse Show, τότε αγωνιζόταν ο Αλβάρο και εκείνη τον στήριζε από την κερκίδα.

Η τελευταία εμφάνιση στους ιππικούς αγώνες της Ρώμης

Την τελευταία φορά που εμφανίστηκε δημόσια η Αθηνά Ωνάση ήταν στους ιππικούς αγώνες της Ρώμης. Η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση ήταν αρκετά αλλαγμένη αφού είχε χάσει πολλά κιλάκαι κυκλοφορούσε έντονα η φήμη ότι πάσχει από κατάθλιψη.