Αναγκαστική προσγείωση στην Αθήνα έκανε αεροσκάφος που απογειώθηκε από τη Στουτγκάρδη, διότι επιβάτης είπε στην αεροσυνοδό ότι έχει σκοτώσει τη γυναίκα του και πετάει για να ξεφύγει από τις αρχές.

To περιστατικό έγινε όταν ο 56χρονος Γερμανός, λίγα λεπτά πριν ανέβει στην πτήση με δρομολόγιο Στουτγκάρδη-Κάιρο είπε σε έναν άνδρα της ασφάλειας του αεροδρομίου: «Φεύγω γιατί σκότωσα τη γυναίκα μου», σύμφωνα με πληροφορίες από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Μέχρι να συνειδητοποιήσει ο security τι έγινε, το αεροπλάνο απογειώθηκε. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, ο 56χρονος είπε στην αεροσυνοδό: «Ξέρετε, έφυγα βιαστικά με την πτήση, γιατί σκότωσα τη γυναίκα μου».

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους: Πανικοβλημένη η αεροσυνοδός – Ο Γερμανός είπε πως έκανε φάρσα

Η αεροσυνοδός πανικοβλημένη ειδοποίησε τον πιλότο, ο οποίος μετά από συνεννόηση με τις ελληνικές και γερμανικές αρχές έκανε αναγκαστική προσγείωση στον αερολιμένα Αθηνών, περίπου στις 5 παρά τέταρτο το απόγευμα του Σαββάτου 17/6.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Γερμανό, πήραν τα στοιχεία του και στη συνέχεια επικοινώνησαν με τη γυναίκα του, η οποία τους είπε ότι ζει!

Ο Γερμανός τότε γελώντας, παραδέχτηκε ότι έκανε πλάκα και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, με την κατηγορία της παρακώλυσης συγκοινωνιών.

Διαβάστε ακόμη: