Τρεις μέρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία της 28χρονης κοπέλας από τον 39χρονο πρώην σύντροφο της, σε απόσταση αναπνοής από το Α.Τ Αγίων Αναργύρων, μια νέα καταγγελία για το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Την στιγμή που οι έξι αστυνομικοί του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων ”ξηλώθηκαν”, ο 39χρονος φερόμενος δολοφόνος απολογείται στον ανακριτή και η 28χρονη κοπέλα οδηγείται στην τελευταία της κατοικία, μια νέα καταγγελία που έκανε γυναίκα, δείχνει τον τρόπο αντιμετώπισης των ένστολων του εν λόγω τμήματος.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε σε πρωινή εκπομπή του Μέγκα, γυναίκα από την περιοχή των Αγίων Αναργύρων, που μετέβει στο τμήμα προκειμένου να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό της  ο φρουρός την έδιωξε και δεν της επέτρεψε καν να μπει μέσα στο τμήμα, παρότι η ίδια ήταν σε άθλια κατάσταση, χτυπημένη.

Όπως αναφέρει η γυναίκα στη μαρτυρία της: «Πριν δύο χρόνια βίωσα ενδοοικογενειακή βία. Βρήκα τη δύναμη και πήγα στο Α.Τ των Αγίων Αναργύρων να το καταγγείλω. Ο αστυνομικός στο φυλάκιο δεν με αντιμετώπισε σωστά. Ήμουν άγρια ξυλοδαρμένη, με μώλωπες και μου είπε πως δεν μπορώ να ανέβω γιατί υπάρχει πάνω μία άλλη διαδικασία αυτοφώρου και θα χρειαστεί να περιμένω. Με ρώτησε εάν με χτύπησε, και ήμουν μαυρισμένη, και μου είπε «καλύτερα να φύγετε και να έρθεται με δικηγόρο».

«Γύρισα σπίτι και προσπάθησα την επόμενη πάλι ημέρα. Είχε βάρδια κάποιος άλλος αστυνομικός και διαδραματίστηκε πάλι το ίδιο σκηνικό. Μου είπαν πως θα περιμένω πολλές ώρες γιατί ο αξιωματικός υπηρεσίας έχει πάλι αυτόφωρο. Δεν μπήκα μέσα ποτέ».

Όπως τονίζει η γυναίκα: «Το θέμα είναι να αλλάξει και η νομοθετική ρύθμιση για να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα. Εγώ μετά κινήθηκα νομικά. Είναι πολύ δύσκολο. Ακόμα και τώρα μου είναι δύσκολο να μιλήσω. Θυμήθηκα ξανά το περιστατικό όταν το είδα. Πώς πήγα να ζητήσω βοήθεια και δεν με άκουσαν».

Διαβάστε ακόμη: