Όπως με ενημερώνουν αξιόπιστες πηγές το ζήτημα που ανέδειξε το Radar.gr σχετικά με εμπλοκή που έχει υπάρξει μεταξύ Grivalia και οικογένειας Παπαθεοχάρη για τα Αστέρια Γλυφάδας είναι υπαρκτό και επιβεβαιώνεται!
Η συμφωνία των δυο πλευρών για την ανέγερση πεντάστερου ξενοδοχείου καθώς και για την ανακαίνιση των μπανγκαλόους και την δημιουργία και εκμετάλλευση εστιατορίων, καφέ και χώρων αναψυχής είναι στον αέρα καθώς οι δυο πλευρές δεν τα βρίσκουν σε κρίσιμα σημεία του φιλόδοξου επιχειρηματικού σχεδίου.
Θυμίζεται ότι στο project που είναι παραχώρηση από το κράτος μέχρι το 2081, συμμετέχουν με 80% η Grivalia του ομίλου Eurobank της οποίας ηγείται και έχει την ευθύνη ο κ. Χρυσικός, πρόσωπο της αποδοχής του μεγαλομετόχου Πρεμ Γουάτσα, ενώ το 20% κατέχει η οικογένεια Παπαθεοχάρη.
Οι πληροφορίες λένε πως πρόκειται για ένα project πολύ σύνθετο στο οποίο εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα που σχετίζονται με την διαχείριση, όπως αυτό του επιχειρηματία Παπαλέκα για παράδειγμα, ενώ σοβαρά ζητήματα έχουν αναδειχθεί σχετικά με την αξιοποίηση των ιστορικών μπανγκαλόου, καθώς κυρίως και με την διαχείριση χωρών αναψυχής και διασκέδασης που είναι άλλωστε και η κυρία δραστηριότητα της οικογένειας Παπαθεοχάρη!
Υπό αυτή την έννοια η επίσπευση των διαφόρων έργων ενόψει καλοκαιριού τελεί υπό αμφισβήτηση καθώς και η ολοκλήρωση του Project εάν φυσικά οι διαφωνίες δεν γεφυρωθούν…

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.