Την ώρα που όλες οι διαρροές και όλα τα ρεπορτάζ δίνουν το έργο της ανέγερσης πολυτελούς ξενοδοχείου 5 αστέρων στα Αστέρια Γλυφάδας να προχωρεί βάσει του χρονοδιαγράμματος και μάλιστα εντός του καλοκαιριού θα λειτουργήσει ένα μέρος των υποδομών και της ψυχαγωγίας, εντούτοις καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν ότι στο project υπάρχει εμπλοκή.

Οι καλά γνωρίζοντες λένε πως την ώρα τούτη στο φιλόδοξο project ύψους περίπου 44 εκατ. ευρώ το οποίο υλοποιεί η εταιρία Ναυσικά ΑΕ στην οποία μέτοχοι είναι η Grivalia του ομίλου Eurobank με ποσοστό 80% και η οικογένεια Παπαθεοχάρη με ποσοστό 20%, υπάρχει σοβαρή εμπλοκή, που καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη την θετική έκβαση του επιχειρηματικού σχεδίου για την δημιουργία του 5στερου One & Only!

Παρότι έχουν εξασφαλιστεί μέχρι στιγμής όλες οι εγκρίσεις, από πολεοδομικά ζητήματα μέχρι το ΚΑΣ και την αρχιτεκτονική μελέτη, οι πληροφορίες λένε πως έχουν ανακύψει σοβαρές διαφωνίες μεταξύ των μετοχών, δηλαδή της Grivalia και της οικογένειας Παπαθεοχάρη που έχουν να κάνουν με ποσοστά διαχείρισης των υποδομών και των κέντρων ψυχαγωγίας, των εστιατορίων, των beach bar καθώς και με τη σχέση που συνολικά θα διέπει τους δύο εταίρους ως προς τη λειτουργία του ξενοδοχειακού συγκροτήματος!

Υπό αυτό το πρίσμα, η ξαφνική εμπλοκή προκαλεί ερωτηματικά και σοβαρές ανησυχίες τόσο ως προς τη συνέχιση των προγραμματισμένων για φέτος το καλοκαίρι κατασκευών όσο και ως προς την υλοποίηση ή όχι του συνόλου του έργου!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.