Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τη 1:00 τα ξημερώματα στον Ασπρόπυργο και πιο συγκεκριμένα στην βιομηχανική περιοχή Λάκκο Κυρίλλου, κοντά στην Έξοδο 4 της Αττικής Οδού.

Η φωτιά αυτήν την στιγμή έχει οριοθετηθεί.

Η φωτιά είχε χωριστεί σε δύο μέτωπα, με το ένα να πηγαίνει προς την Αττική οδό και το άλλο προς το γήπεδο του Θρασυβούλου.

Οριοθετήθηκε η φωτιά στον Ασπρόπυργο

Η φωτιά έκαιγε χαμηλή βλάστηση, ωστόσο οι ισχυροί άνεμοι στην Αττική σήμαναν συναγερμό στην πυροσβεστική, η οποία έσπευσε στο σημείο με 14 οχήματα, 40 πυροσβέστες και ένα πεζοπόρο τμήμα.

Λίγο αργότερα οι δυνάμεις ενισχύθηκαν και τώρα στο σημείο επιχείρησαν 27 οχήματα με 64 πυροσβέστες και ενα πεζοπόρο τμήμα.

Η φωτιά έκαιγε κοντά σε εργοστάσια και βιοτεχνίες, στον Λάκκο Κυρίλου, ωστόσο, ευτυχώς δεν απειλήθηκαν εγκαταστάσεις.

Ασπρόπυργος: Υπό έλεγχο η φωτιά στον Λάκκο Κυρίλλου (vid)

Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τη 1:00 τα ξημερώματα στον Ασπρόπυργο, στην περιοχή Λάκκο Κυρίλλου, κοντά στην Έξοδο 4 της Αττικής Οδού.

Οι άνεμοι υπήρξαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τόσο δυνατοί που τη μια η φωτιά στρεφόταν προς το γήπεδο του Θρασύβουλου και την άλλη προς την Ελευσίνα. Στις 04:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης το πύρινο μέτωπο παρουσιάζε καλυτερη εικόνα, με τις προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων να συνεχίζονται προκειμένου να τεθεί υπο έλεγχο.

Μετά τις προσπάθειες των πυροσβεστών, η φωτιά στον Ασπρόπυργο έχει πλέον οριοθετηθεί.

Από την αστυνομία ανακοινώθηκε ότι αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική Οδό, όπου λίγο νωρίτερα, λόγω της πυρκαγιάς, είχε κλείσει (έξοδος προς Μαγούλα στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, στην περιφερειακή Αιγάλεω στο ρεύμα προς Ελευσίνα και στην έξοδο 4, Ρουπάκι).

Αποκαταστάθηκε, επίσης, η κυκλοφορία στην οδό Φυλής (από τη Λεωφόρο ΝΑΤΟ στο ρεύμα προς Φυλή) και στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ από το ύψος του καταστήματος ΛΑΓΙΟΣ.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την φωτιά στη βιομηχανική περιοχή Λάκκο Κυρίλλου στον Ασπρόπυργο:

 

ΥΠΕΣ: Ποσό 22,9 εκατ. ευρώ για δράσεις πυροπροστασίας