Μία νέα καταγγελία για bullying στο Αρσάκειο βλέπει το «φως» της δημοσιότητας, αυτή τη φορά με θύμα μία καθηγήτρια. Το νέο περιστατικό έρχεται λίγες μόλις εβδομάδες μετά το bullying με την πετονιά εις βάρος μαθητή και μάλιστα ο «νταής» που προσέβαλε την καθηγήτρια είχε εμπλακεί και σε εκείνο το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (08/05), το τμήμα του 15άχρονου και των φερόμενων ως δραστών, άλλαζε αίθουσα για να παρακολουθήσει το επόμενο μάθημα. Εκείνη την ώρα, μία καθηγήτρια από άλλο τμήμα, βγήκε από την αίθουσα για να κάνει παρατήρηση σε ομάδα μαθητών που έκαναν έντονη φασαρία, όπως αναφέρει η «Καθημερινή», σύμφωνα με καταγγελία που επικαλείται.

«Είπε την καθηγήτρια φάλαινα και γουρούνα και χτύπησε δυνατά την πόρτα»

Σύμφωνα με τη μαρτυρία, ένας από τους φερόμενους ως δράστες που συμμετείχαν στο περιστατικό bullying ενάντια στον 15άχρονο, έκανε μία πολύ άσεμνη χειρονομία στην καθηγήτρια, δείχνοντάς της τα γεννητικά του όργανα. Στη συνέχεια, την εξύβρισε αποκαλώντας την «γουρούνα» και «φάλαινα».

Πάντα σύμφωνα με τη μαρτυρία, ο μαθητής συνέχισε, χτυπώντας δυνατά –για να προκαλέσει ενόχληση– την πόρτα της τάξης της συγκεκριμένης καθηγήτριας ενώ αναβόσβηνε και τα φώτα στον διάδρομο έξω από την αίθουσα. Στο σημείο έσπευσε μέλος της διεύθυνσης του σχολείου, που απομάκρυνε τον 15άχρονο και τον μετέφερε στο γραφείο των καθηγητών.

Πατέρας μαθητή, ο οποίος βρίσκεται στο ίδιο τμήμα με τον 15άχρονο και θέλησε να παραμείνει ανώνυμος, εξέφρασε μία διαφορετική εκδοχή για το περιστατικό της εξύβρισης της καθηγήτριας. Όπως λέει στην «Καθημερινή», το περιστατικό συνέβη μεν, αλλά χωρίς να ενοχλείται ο 15άχρονος ή να φέρνει – σύμφωνα με τον εν λόγω γονέα– κάποια αντίρρηση ως προς αυτό.

Σημειώνεται ότι ο σύλλογος διδασκόντων του Αρσακείου αποφάσισε αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος για όλους τους μαθητές που είχαν εμπλακεί στο εξωφρενικό περιστατικό βίας κατά 15άχρονου μαθητή.

Διαβάστε ακόμη: