Σε δεύτερη επέμβαση στο μάτι του υποβλήθηκε ο Άρης Μουγκοπέτρος και ενημέρωσε σχετικά τους διαδικτυακούς του ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου τραυματίστηκε σοβαρά σε γλέντι το Πάσχα, όταν κροτίδα εξερράγη στο χέρι του με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστούν δύο δάχτυλά του και να επηρεαστεί η όραση από το ένα του μάτι.
Ο Άρης Μουγκοπέτρος που φροντίζει να ενημερώνει τον κόσμο για την κατάσταση της υγείας του μέσω των social media, κάνοντας μια νέα ανάρτηση στο Instagram εξήγησε ότι η επέμβαση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους θεράποντες ιατρούς του.
Όπως έγραψε στο Instagram: «Σήμερα υποβλήθηκα στη δεύτερη πολύ σημαντική μου επέμβαση στο μάτι όπου όλα πήγαν πολύ καλά και αυτό το οφείλω σε δυο πολύ σοβαρούς επιστήμονες. Τους ευχαριστώ πολύ για τη σοβαρότητα που έδειξαν από την πρώτη στιγμή στο σοβαρό μου πρόβλημα αλλά και για τον επαγγελματισμό τους σε συνδυασμό με την ανθρωπιά τους. Εύχομαι ο θεός να σας δίνει πάντα τη χαρά που μου δώσατε και εσείς».
View this post on Instagram
Άρης Μουγκοπέτρος: Η τυχαία συνάντηση με τον Πάνο Μιχαλόπουλο στο νοσοκομείο
Διαβάστε ακόμη:
- Εντυπωσιακή πρόοδος στο Ελληνικό – Ο Riviera Tower αγγίζει τα 200 μέτρα
- «Το παιδί για όλες τις δουλειές» των μεγαλόσχημων και εφοπλιστών ο Τζορτζ Τσούνης
- Δεν υπάρχει δικογραφία από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για Πληροφορική και Ψηφιοποιήσεις
- Πού κοστίζει πιο ακριβά η καθημερινότητα στην Ευρώπη – Αναλυτικά οι τιμές ανά πρωτεύουσα