Στον θάνατο του συντρόφου της αναφέρθηκε για πρώτη φορά το νο2 της παγκόσμιας κατάταξης στο γυναικείο τένις, Αρίνα Σαμπαλένκα, κάτι που θέτει νέα δεδομένα για τους λόγους για τους οποίους έβαλε τέλος στη ζωή του ο 42χρονος Λευκορώσος.

H Λευκορωσίδα που είναι στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης έχοντας κερδίσει 2 φορές το Australian Open, θρηνεί την απώλεια του Κονσταντίν Κολτσόφ, παλαίμαχου πρωταθλητή του χόκεϊ επί πάγου, που ήταν τα τελευταία χρόνια ο σύντροφός της.

Ο Κολτσόφ «έφυγε» από τη ζωή στα 42 του χρόνια και η αστυνομία στο Μαϊάμι κάνει λόγο για αυτοκτονία στην αναφορά της. Η Σαμπαλένκα είχε χάσει στα 43 του και τον πατέρα της Σεργκέι το 2019.

Στην ανάρτησή της στο Instagram η Σαμπαλένκα αποκάλυψε ότι δεν ήταν πλέον ζευγάρι με τον Κολτσόφ, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Όπως έγραψε στην ανάρτησή της: «Είναι μία αδιανόητη τραγωδία. Είμαι συντετριμμένη».

«Ο θάνατος του Κονσταντίν είναι μια αδιανόητη τραγωδία και μολονότι δεν ήμασταν πια μαζί, είμαι συντετριμμένη. Παρακαλώ σεβαστείτε τις στιγμές που περνάμε και εγώ και η οικογένειά του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές» έγραψε στο Instagram η Σαμπαλένκα.

Αρίνα Σαμπαλένκα: Ξεκίνησε προετοιμασία ντυμένη στα μαύρα για το Miami Open

Λίγες ώρες μετά τον θάνατο του συντρόφου της η Αρίνα Σαμπαλένκα επέστρεψε στα κορτ για να προπονηθεί ενόψει της συμμετοχής της στο Miami Open.

Η σπουδαία τενίστρια δήλωσε πως θα παίξει κανονικά στο Miami Open και εμφανίστηκε ντυμένη στα μαύρα στην προπόνηση. Η τενίστρια που ζει μόνιμα στο Μαϊάμι θα κάνει πρεμιέρα κόντρα στην νικήτρια του αγώνα της φίλης της Πάουλα Μπαντόσα και της Σιμόνα Χάλεπ.

Σύμφωνα με το Tennis Channel δεν θα κάνει καμία δήλωση στη διάρκεια των αγώνων.

Αρίνα Σαμπαλένκα: Πήρε θέση η Πάουλα Μπαντόσα μετά την τραγωδία

Η 26χρονη Πάουλα Μπαντόσα, υπό το βλέμμα του συντρόφου της Στέφανου Τσιτσιπά, επικράτησε της Σιμόνα Χάλεπ με 1-6, 6-4, 6-3. Μετά το τέλος του αγώνα, η Μπαντόσα ρωτήθηκε για την Σαμπαλένκα, μιας και είναι καλές φίλες ενώ έχουν να παίξουν και η μία απέναντι στην άλλη.

«Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Είναι μια από τις καλύτερες φίλες μου. Χθες μίλησα μαζί της πολλή ώρα. Σήμερα το πρωί το ίδιο. Ξέρω λοιπόν τι περνάει. Ξέρω όλη την κατάσταση, τι συμβαίνει. Αυτό για μένα είναι λίγο σοκαριστικό να το περνάω, γιατί είναι η καλύτερή μου φίλη και δεν θέλω να υποφέρει. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση.

Στο ίδιο σημείο να παίζεις εναντίον της, είναι επίσης άβολο. Ναι, αλλά δεν θέλω πραγματικά να το συζητήσω γιατί είπα ότι δεν πρόκειται να το συζητήσω. Είναι η καλύτερή μου φίλη και το υποσχέθηκα. Θα μείνω έτσι. Συγγνώμη», είπε η Ισπανίδα.

Διαβάστε ακόμη: