Παραδόθηκε ο 46χρονος άνδρας που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης συντρόφου του στην Αργυρούπολη.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο δράστης που ομολόγησε την πράξη του δεν θα απολογηθεί στην Ασφάλεια, αλλά στον ανακριτή όπου αναμένεται να μεταχθεί αύριο. Προς το παρόν ο άνδρας κρατείται στο αστυνομικό τμήμα. Φέρεται να παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι πράγματι χτύπησε την 40χρονη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν πρόθεσή του να την χτυπήσει τόσο σοβαρά, στο σημείο να φτάσει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Σημείωσε πως πάνω στον τσακωμό πλώς έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να την τραυματίσει τόσο σοβαρά. Ανέφερε μάλιστα ότι η σχέση τους είχε διάρκεια λίγων μηνών και ότι υπήρχαν τσακωμοί μεταξύ τους, όπως σε όλα τα ζευγάρια. Δεν ανέφερε ωστόσο τους λόγους. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πιθανότατα ζήλευε την 40χρονη σύντροφό του και αυτός ήταν ο λόγος που οδήγησε στον έντονο τσακωμό τους.

Η εκτίμηση της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με τον δράστη ως τώρα ήταν πως κρύβεται σε σπίτι φιλικού ή συγγενικού του προσώπου. Ωστόσο, η παράδοσή του αναμενόταν από τις Αρχές ως ενδεχόμενο καθώς γνώριζε ότι δεν μπορούσε να ξεφύγει.

H γυναίκα μετά το σοκαριστικό συμβάν που εκτυλίχθηκε στο διαμέρισμα του 46χρονου στην Αργυρούπολη, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον «Ευαγγελισμό».

argiroupoli-main

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, που φέρεται να είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, χτύπησε σε τέτοιο βαθμό την άτυχη γυναίκα, μέσα στο διαμέρισμα της οδού Ολυμπίας, στην Αργυρούπολη, ώστε την άφησε αναίσθητη και αμέσως τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια ενημέρωσε σχετικά συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας, το οποίο και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Γείτονας του ζευγαριού άκουσε σύμφωνα με πληροφορίες την άτυχη γυναίκα να ουρλιάζει και κάλεσε την αστυνομία. «Την άκουσαν να φωνάζει και για αυτό πήρα την αστυνομία. Όταν ήρθε, αυτός είχε φύγει», είπε χαρακτηριστικά ένας γείτονας.

Το σπίτι «κολαστήριο» στην Αργυρούπολη

Την ίδια ώρα στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες και από το σπίτι κολαστήριο για την 40χρονη.

Περίοικοι στο σπίτι του 48χρονου, όπου έγινε ο βίαιος ξυλοδαρμός το πρωί της Παρασκευής, δεν γνώριζαν καλά τη 40χρονη κοπέλα καθώς επρόκειτο για μια σχέση μικρής διάρκειας

Αργυρούπολη: Παραδόθηκε ο 46χρονος που έδειρε τη σύντροφό του

Ο 48χρονος σύντροφός της την χτύπησε με μανία στο κεφάλι μέχρι λιποθυμίας.

Αθλητής πολεμικών τεχνών. «Άκρως επικίνδυνο άτομο» τον χαρακτηρίζουν οι αστυνομικοί που τον καταζητούν για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Μέσα σε ένα μικρό διαμέρισμα στην οδό Ολυμπίας στην Αργυρούπολη κρυβόταν για καιρό το δράμα της 40χρονης γυναίκας. Είχε σχέση με έναν άνθρωπο με βίαιο παρελθόν και εγκληματική συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες.

Εκείνος 46 ετών, αθλητής του Τζούντο, με συμμετοχή σε πολλούς αγώνες στην κατηγορία των 100 κιλών. Εκείνη 40 ετών, κάτοικος Αργυρούπολης. Χωρίς μόνιμη δουλειά τον τελευταίο καιρό.

Στην γειτονία έβλεπαν το ζευγάρι αλλά δεν γνώριζαν τι γινόταν πίσω από την κλειστή πόρτα του διαμερίσματος.

Σύμφωνα με τη δικογραφία στις 07:30 το πρωί της περασμένης Παρασκευής ο 46χρονος επιτέθηκε στη σύντροφό του και άρχισε με μανία να χτυπά σε όλο το σώμα και κυρίως στο πρόσωπο και στο κεφάλιΑργυρούπολη: Παραδόθηκε ο 46χρονος που έδειρε τη σύντροφό του

Αργυρούπολη: Μαχαιρώματα και ξυλοδαρμούς γυναικών είχε στο «ενεργητικό» του ο 46χρονος που παραδόθηκε

Οι πρώτες πληροφορίες για το βίαιο χαρακτήρα του έρχονται το 2015 όταν βρισκόταν στο Άργος, όπου επιτέθηκε και μαχαίρωσε με μανία την τότε ανήλικη πρώην σύζυγο του με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί. Η γυναίκα σώθηκε από θαύμα όταν κρύφτηκε σε ένα βάλτο και εντοπίστηκε από διερχόμενους οι οποίοι την μετέφεραν βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Πριν φτάσουμε στο τελευταίο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστή τον 46χρονο και θύμα την 40χρονη σύντροφό του, είχε παντρευτεί άλλες δυο φορές και συνολικά έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Οι χωρισμοί, σύμφωνα με πληροφορίες οφείλονταν στη βίαιη συμπεριφορά του απέναντι στις γυναίκες που είχε στο πλευρό του.