Ένας 78χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, σκότωσε την γυναίκα του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ένας άνδρας, 78 ετών στην Βερβερούδα Ερμιονίδας, τηλεφώνησε στην Αστυνομία, λίγο πριν τα μεσάνυχτα χθες και ενημέρωσε πως η σύζυγός του είναι νεκρή.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο, εντόπισαν το πτώμα της γυναίκας και στη συνέχεια βρήκαν και τον ηλικιωμένο, ο οποίος είχε κρεμαστεί προτού αυτοί φτάσουν στο σπίτι.

Νέα γυναικοκτονία στην Αργολίδα

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η σύζυγος, 75 ετών φέρεται να έχασε την ζωή της από τα χέρια του άνδρα της ο οποίος την σκότωσε πνίγοντάς την πιθανόν με σχοινί.

Πληροφορίες του ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι μέσα στο σπίτι βρέθηκε και ένα σημείωμα με το οποίο ο 78χρονος από την Αργολίδα φέρεται να εξηγούσε τους λόγους που αποφάσισε να αφαιρέσει τη ζωή της συζύγου του και να αυτοκτονήσει.

Παρά το γεγονός πως οι σχέσεις τους φαίνεται να ήταν καλές, ο άνδρας αποφάσισε να προβεί στην αποτρόπαιη αυτή πράξη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο σπίτι βρέθηκε και σημείωμα του δράστη και αυτόχειρα που έγραφε «υπαίτιος είμαι εγώ». Μάλιστα, δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού καθώς η περιοχή είναι αραιοκατοικημένη και τα σπίτια είναι απομονωμένα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αργά χθες το βράδυ ο 78χρονος επικοινώνησε με το αστυνομικό τμήμα και ανέφερε ότι η γυναίκα του ήταν νεκρή.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι του ζευγαριού, βρήκαν αρχικά το πτώμα της γυναίκας και στη συνέχεια εντόπισαν απαγχονισμένο τον δράστη!

Αργολίδα: 78χρονος σκότωσε την σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Στο σημείο έχει κληθεί ιατροδικαστής που θα διευκρινίσει επακριβώς πώς προκλήθηκε ο θάνατος της άτυχης γυναίκας, ενώ οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από γείτονες του ζεύγους στον οικισμό.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες η ηλικιωμένη γυναίκα είχε Αλτσχάιμερ.

Το σπίτι τους στο μικρό χωριό της Βερβερούδας φαίνεται να ήταν το εξοχικό του ηλικιωμένου ζευγαριού.

 

Διαβάστε επίσης για τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οι οποίες, από το 2021, έχουν αυξηθεί με όλο και περισσότερες γυναίκες να πέφτουν θύματα των συζύγων ή των συντρόφων τους:

Γυναικοκτονίες στην Ελλάδα: 11 δολοφονίες σε 9 μήνες