Κάτι δεν πάει καλά στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι σε άσχημη βραδιά πάλι γνώρισαν την τρίτη συνεχόμενη ήττα τους στην Ευρωλίγκα. Αυτή τη φορά ήταν η Φενέρ που εκμεταλλεύτηκε το «κακό φεγγάρι» που βρίσκεται ο Ολυμπιακός και τον νίκησε με 84-77.

Η ομάδα του Μπαρτζώκα ξεκίνησε καλά το ματς και έκλεισε το δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ με πέντε πόντους. Όμως το δεύτερο και το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικά. Η Φενέρ πήρε μεγάλη διαφορά και ουσιαστικά «κλείδωσε» το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έκανε με τον καταπληκτικό Βεζένκοφ (17π. 5/7 τρίποντα) αντεπίθεση στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά ήταν αργά…

Πλην του Βούλγαρου από τον Ολυμπιακό ξεχώρισαν ο Ζαν Σαρλ με 12 και οι Χάρισον, Σπανούλης με 11 πόντους έκαστος ενώ ο Παπανικολάου αστόχησε σε δύο κρίσιμα ελεύθερα τρίποντα που θα μπρούσαν να είχαν γυρίσει τελείως το ματς όταν ο Ολυμπιακός έκανε την αντεπίθεσή του στο τελευταίο πεντάλεπτο.

Από την άλλη, ο Βέσελι με 18 πόντους και 8/8 δίποντα έκανε μεγάλη ζημία στον Ολυμπιακό όπως και ο Πιέρ που τελείωσε με 14 και αρκετά κρίσιμα σουτ στο τέλος.

Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε άμυνα κόντρα στη Φενέρ και τελικά ηττήθηκε με 84-77 και πλέον βλέπει την οκτάδα να χλωμιάζει πολύ. Στο 7-8 πλέον η ομάδα του Μπαρτζώκα που μετρά τρεις σερί ήττες, στο 6-10 ανέβηκαν οι Τούρκοι.

Τα δεκάλεπτα: 22-27, 45-41, 66-54, 84-77