Έχει γίνει νέα μόδα το τελευταίο διάστημα, όλοι να υποστηρίζουν ότι έχουν βρει Άραβες για να κάνουν δουλειές στην Ελλάδα.

Και ταυτόχρονα πολλοί είναι εκείνοι που παριστάνουν ότι δήθεν έχουν σχέσεις με την ελίτ της επιχειρηματικής εξουσίας στον Αραβικό κόσμο…

Η αλήθεια είναι ότι οι Άραβες κατά κύριο λόγο είναι δυσαρεστημένοι με όλες τις δουλειές που μπήκαν στην Ελλάδα!

Και στο τραπεζικό σύστημα και σε πανίσχυρα κάποτε επενδυτικά σχήματα αλλά και στο real estate όπου τους κυνηγήσαν οι εγχώριες δυνάμεις και παρολίγον να τους χώσουν φυλακή!

Κατά τα άλλα οι Άραβες, από τα Εμιράτα γενικότερα πνέουν μένεα κατά συγκεκριμένων «τεχνοκρατών» που εμπλέκονται στις κατασκευές, υποστηρίζοντας ότι τους έχουν κατ’ επανάληψη ξεγελάσει.

Και οι Άραβες τους συγκεκριμένους τους ψάχνουν…

Ιδίως από τη στιγμή που έπιασαν κανένα φράγκο (μέσα από νταραβέρια και υπόγειες διαδικασίες) στο χέρι και «λίγδωσε» το άντερο τους!

Καιρός να πληρώσουν τα παλιά χρέη…

Επί του προκειμένου τώρα, σχέσεις με αραβικά fund και συστήματα εξουσίας διαλαλούν ότι έχουν συνάψει διάφορα συστήματα, τα οποία επί της ουσίας παίζουν το ρόλο του μεσάζοντα και του νταραβεριτζή! Κρατήστε μικρό καλάθι!

Πραγματικές σχέσεις με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και πανίσχυρα κρατικά fund που θέλουν να τοποθετηθούν στην Ελλάδα έχουν πραγματικά ολίγοι και εκλεκτοί!

Οι σχέσεις με τους Άραβες είναι παλιές και συνδέονται με ισχυρές φιλίες που δημιουργήθηκαν στο πέρασμα του χρόνου, οι οποίες λειτούργησαν υπό την ίδια οπτική γωνία!

Όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ!