Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ο Γιώργος Κοψιδάς δεν συμμετείχε στα αγωνίσματα αφού δεν ένιωθε καλά και πήγε για εξετάσεις στο νοσοκομείο στο τελευταίο επεισόδιο.

Μεγάλα ερωτηματικά έχει δημιουργήσει η χθεσινή αδιαθεσία του ηθοποιού στο Survivor.

Ο Γιώργος Κοψιδάς λίγο πριν από το αγώνισμα ασυλίας ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και αποχώρησε από τον στίβο μάχης για να δει τον γιατρό.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ο οργανισμός του έχει εξασθενίσει πολύ και οι δυνάμεις και οι αντοχές του έχουν μειωθεί. Αυτό έκανε πολλούς να φοβηθούν ακόμη και το ενδεχόμενο της οικειοθελούς αποχώρησής του από το παιχνίδι.

Αποχωρεί ο Γιώργος Κοψιδάς από το Survivor;

Γιώργος Κοψιδάς: Ο οργανισμός του είναι ακόμη αδύναμος για το Survivor

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», ο ηθοποιός όταν νοσηλεύτηκε πήρε τις απαραίτητες βιταμίνες και λίγη τροφή, αλλά ο οργανισμός του είναι ακόμη αδύνατος.

Όπως ανέφερε μάλιστα η παρουσιάστρια της εκπομπής, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξει αποχώρησή του από το ριάλιτι. Για το ίδιο σενάριο μίλησε και ο καλεσμένος της εκπομπής, Χάρης Λεμπιδάκης.

Τέλος, αναφέρθηκε πως η παραγωγή έχει υπόψιν πέντε παίχτες που έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι για να τους επαναφέρει σε περίπτωση που υπάρξει οικειοθελής αποχώρηση από τον Γιώργο Κοψιδά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.