Ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα δίνουν και φέτος το καλοκαίρι οι σταρ του εξωτερικού. Ο τουριστικός κόσμος της χώρας υποδέχεται με αισιοδοξία τον Αύγουστο, τον πλέον παραγωγικό μήνα της σεζόν σε ό,τι αφορά τις κρατήσεις και τα έσοδα.

Τα ελληνικά νησιά υποδέχονται τους χιλιάδες τουρίστες προβάλλοντας το καλύτερο πρόσωπο της ελληνικής φιλοξενίας.

Με πληρότητα που ξεπερνά το 90% στις περισσότερες των περιπτώσεων οι νησιωτικοί προορισμοί πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια τουριστική σκακιέρα και εφέτος.

Για ακόμα ένα καλοκαίρι, ο θρύλος του παγκοσμίου μπάσκετ κάνει διακοπές στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον Μάτζικ Τζόνσον που όχι μόνο διασχίζει τις ελληνικές θάλασσες, αλλά δεν χάνει και την ευκαιρία να εκφράσει τον ενθουσιασμό του για τα τοπία που συναντά κατά διαστήματα.

O θρυλικός μπασκετμπολίστας που έγραψε ιστορία στη δεκαετία του ’80 με τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς έφτασε στην χώρα μας την προηγούμενη εβδομάδα με το πολυτελές του γιοτ και ξεκίνησε τουρ στα ελληνικά νησιά. Σε αυτή τη διαδρομή διέσχισε και τον Ισθμό της Κορίνθου επιλέγοντας να μοιραστεί αυτή την εμπειρία με τους διαδικτυακούς του «φίλους», ενώ κρίνοντας από όσα έγραψε στην ανάρτηση που έκανε στα social media ήταν κάτι περισσότερο από ενθουσιασμένος.

«Σήμερα αντίκρυσα ένα απίστευτο θέαμα ταξιδεύοντας μέσω της Διώρυγας της Κορίνθου από το Ιόνιο Πέλαγος στο Αιγαίο. Το κανάλι άνοιξε για πρώτη φορά το 1893 και ήταν απολύτως όμορφο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μαζί με τον Μάτζικ Τζόνσον είναι η σύζυγός του και τα παιδιά του οι οποίοι και κοινοποίησαν προ ημερών την παρουσία τους στη χώρα μας μέσω των social media. Όλοι τους φορούσαν μπλουζάκια με το σήμα των Washington Commanders  που είναι η ομάδα NFL που απέκτησε πρόσφατα η εταιρεία του Μάτζικ Τζόνσον έναντι 6,5 δισ δολαρίων.

Μετά το Ιόνιο και την Πάτρα, σειρά έχει η… Κορινθία για τον Ραφαέλ Ναδάλ.

Ο Ισπανός θρύλος του τένις συνεχίζει τις διακοπές του στη χώρα μας με το πολυτελές του σκάφος και σήμερα πέρασε από τον Ισθμό της Κορίνθου, όπου μάλιστα ανέβασε και μία φωτογραφία μαζί με τη σύζυγό του και το παιδί τους.

Στους ρυθμούς του DJ diesel, ευρύτερα γνωστού ως Σακίλ Ο’ Νιλ, χόρεψε η Μύκονος.

Ο θρύλος του ΝΒΑ απασχολείται εδώ και χρόνια ως DJ, έχοντας λάβει μέρος σε διάσημα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, όπως το Tomorrowland, ενώ έχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ.

Επίσης, ο πρωταθλητής του ΝΒΑ Στεφ Κάρι απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης με την σύζυγό του στην Σαντορίνη.

Μαζί με την Αγιέσα Κάρι, επέλεξαν να γιορτάσουν την 12η επέτειο του γάμου τους στο ελληνικό νησί.

«Η γυναίκα μου. Σε αγαπώ περισσότερο από ό,τι πιστεύεις. Είμαι ευγνώμων για τις εμπειρίες που έχουμε μοιραστεί, τα πάνω και τα κάτω, τους τρόπους που η ζωή μας έχει φέρει κοντά. Ο Θεός συνεχίζει να μας ευλογεί. Μου έχεις φέρει τόση πολλή χαρά από την πρώτη μέρα» ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Στεφ Κάρι, που συνόδευσαν τις φωτογραφίες των δύο τους.

«Είναι η επέτειός μας! 12 χρόνια παντρεμένοι με τον καλύτερο φίλο μου και τον έρωτα της ζωής μου. 15 χρόνια ραντεβού και αναμνήσεις. Τόσα πολλά ακόμα. Αγαπώ αυτόν τον άνθρωπο τόσο πολύ! Αισθάνομαι ευλογημένη πέρα από κάθε μέτρο… εντάξει, πίσω στους εορτασμούς», έγραψε η σύζυγος του Στεφ Κάρι.

Διαβάστε ακόμη: