Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, καθώς απορρίφθηκε την Τρίτη (16/7) η αίτηση αποφυλάκισης που είχε κάνει ο γνωστός ποινικολόγος.

Αν και ο εισαγγελέας είχε εισηγηθεί την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης του Απόστολου Λύτρα με βραχιολάκι και κατ’ οίκον περιορισμό, οι δικαστές έκριναν πιο αυστηρά και αποφάσισαν ότι ο γνωστός ποινικολόγος που κατηγορείται για σκοπούμενη βλάβη πρέπει να παραμείνει στη φυλακή.

Απόστολος Λύτρας: Γιατί απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισής του

Οι δικαστές έκριναν ότι είναι ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων, μπορεί δηλαδή με απλά λόγια να το ξανακάνει και ύποπτος φυγής, καθώς υπάρχει κίνδυνος να μην παραστεί σε ανάκριση ή δικαστήριο.

Όσο για τα θέματα υγείας, που ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έχει, οι δικαστές έκριναν ότι μπορεί αυτά να αντιμετωπιστούν και στη φυλακή.

Αν τώρα ο Απόστολος Λύτρας αποφασίσει να κάνει νέο αίτημα αποφυλάκισης, αυτή τη φορά θα το υποβάλει στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και όχι στο δικαστικό συμβούλιο.

Ο ίδιος πάντως σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, όπως μετέδωσε το Star, είναι ήρεμος, εξακολουθεί να καπνίζει πολύ, εργάζεται και δέχεται συχνά επισκέψεις από τις κόρες του και τους δικηγόρους του.

Διαβάστε ακόμη