Λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης 19/6, ο Απόστολος Λύτρας έφτασε στο αστυνομικό τμήμα της Παλλήνης για να παραδοθεί αφού λίγο νωρίτερα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε αφού έγινε δεκτό το αίτημα του δικηγόρου της 37χρονης, κ. Θέμη Σοφού για παραβίαση των περιοστικών όρων που του είχαν επιβληθεί. Μία ώρα μετά την έκδοσή του, ο κατηγορούμενος ποινικολόγος έφτασε στο αστυνομικό τμήμα.

Ο Απόστολος Λύτρας έδωσε κατάθεση στο Α.Τ. Παλλήνης και επιχείρησε να εξηγήσει το πού βρισκόταν από το πρωί που αναζητούνταν αλλά και τον λόγο που παραβίασε τους περιοριστικούς όρους και έστειλε στο σπίτι που βρισκόταν το θύμα την πρώην σύζυγό και την κόρη του.

Απόστολος Λύτρας: Τι είπε έξω από το ΑΤ Παλλήνης

«Δεν έχω καμία σχέση με το χθεσινοβραδινό (σσ. που πήγε η πρώην σύζυγός του με την μεγάλη του κόρη στο σπίτι). Ήταν μια πρωτοβουλία της κόρης μου, που έχει άριστες σχέσεις με τη σύζυγό μου, επειδή η αδερφή της έπρεπε να ταξιδέψει για Κύπρο. Είχαν ενημερώσει ότι θα περάσει να πάρει κάποια πράγματα. Δεν απάντησαν και λόγω της άριστης σχέσης που υπήρχε, δεν θεώρησε ότι θα γίνει τίποτα. Και με την πρώην σύζυγό μου διατηρούσε άριστη σχέση και με τον δικηγόρο έχουν σχέση για πάνω από δέκα χρονια. Δεν υπάρχει απειλητικό μήνυμα. Από ένα σημείο και μετά φτάνουμε στην υπερβολή. Απλά έχω να πω ότι υπάρχουν 2-3 παιδιά. Από εκεί μετά δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη, η ευθύνη είναι δική μου», είπε σε δημοσιογράφους πριν παραδοθεί.

Ο Απόστολος Λύτρας οδηγείται στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και αφού ήρθησαν οι περιοριστικοί όροι, θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Απόστολος Λύτρας: Κατέθεσε μήνυση εναντίον της συζύγου του

Μήνυση κατά της συζύγου του- κι επίσης δικηγόρου- για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση, κατέθεσε ο Απόστολος Λύτρας.

Ο ποινικολόγος, ο οποίος παραδόθηκε το απόγευμα στο αστυνομικό τμήμα της Παλλήνης, μεταφέρθηκε μετά τις 22.00 το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Φιλαδέλφειας, περνώντας το βράδυ του στα κρατητήρια.

Διαβάστε ακόμη