Ο μεγάλος τελικός του GNTM 3 είναι γεγονός. Απόψε οι κριτές θα βαθμολογήσουν τις επιδόσεις των φιναλίστ και το κοινό στη συνέχεια με τη ψήφο του θα επιλέξει το μοντέλο εκείνο που θα κερδίσει τα 50.000 ευρώ και όχι μόνο.

Οι δοκιμασίες δεν θα είναι εύκολες, εξάλλου όλο το παιχνίδι φέτος όπως παραδέχθηκε η Βίκυ Καγιά ήταν πιο δύσκολο και πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με τους προηγούμενους κύκλους. Δεν ήταν ίδιο εξάλλου γιατί φέτος όλο το κόνσεπτ προσαρμόστηκε στα περιοριστικά μέτρα που επέβαλε η πανδημία. Δεν υπήρξαν ταξίδια στο εξωτερικό, τα γυρίσματα πραγματοποιούνταν κυρίως σε εξωτερικούς χώρους, ενώ όσα απ’ αυτά έγιναν σε κλειστό χώρο οι αποστάσεις ήταν μεγάλες.

GNTM 3: Πέντε ώρες διάρκειας ο τελικός

Απόψε λοιπόν πέφτει η αυλαία του GNTM 3. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Star ο τελικός ξεκινά στις 9 το βράδυ, ενώ το όνομα του μεγάλο νικητή θα ανακοινωθεί λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα. Το μεγαλύτερο μέρος του τελικού, δηλαδή η πασαρέλα και οι φωτογραφίσεις έχουν πραγματοποιηθεί. Αρχικά στο πρώτο μέρος του τελικού θα δούμε την αποχώρηση ενός εκ των τεσσάρων φιναλίστ και στη συνέχεια έπονται οι δοκιμασίες με τους τρεις διεκδικητές.