Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ο 48χρονος που καταγγέλλεται ότι αποπειράθηκε να απαγάγει το ανήλικο κορίτσι στην Ραφήνα.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε για το αδίκημα της απόπειρας αρπαγής μετά από την καταγγελία ότι το βράδυ της περασμένης Πέμπτης επιχείρησε με επιμονή να βάλει στο αυτοκίνητό του το κορίτσι, στη Ραφήνα.

Ο 48χρονος αρνήθηκε όσα του καταλογίζονται

Μάλιστα φέρεται να βγήκε από το αυτοκίνητο του και να προσπάθησε να επιβιβάσει με τη βία σε αυτό την ανήλικη, η οποία όχι μόνο κατάφερε να τον αποφύγει αλλά και ειδοποίησε φωνάζοντας περαστικούς με αποτέλεσμα ο 48χρονος να εγκαταλείψει εκνευρισμένος το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες απολογούμενος ο 48χρονος αρνήθηκε όσα του καταλογίζονται ενώ ζήτησε να συγκεντρωθεί το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων που βρίσκονται στο σημείο όπου τοποθετούν το περιστατικό η μαθήτρια και άλλοι καταγγέλλοντες.

Τι υποστηρίζει η ανήλικη στην κατάθεσή της;

Στην κατάθεσή της αναφέρει το εξής: «Μόλις ξεκίνησα στη λεωφόρο Χρ. Σμύρνης, στο ύψος της πλατείας είδα να είναι πίσω μου ένα ΙΧ λευκό, μακρύ σχετικά, με οδηγό έναν άγνωστο άνδρα, που προ ενός μηνός περίπου με είχε ακολουθήσει από την πλατεία της Ραφήνας έως τα μέσα της διαδρομής για το σπίτι μου.

Στις 27/05 με ακολούθησε με χαμηλή ταχύτητα από πίσω και από το τζάμι του συνοδηγού, που είχε κατεβασμένο, μου μιλούσε συνεχώς και μου έλεγε: Γεια σου κούκλα, θέλεις να σε πάω κάπου; Εγώ του απάντησα: Όχι, ευχαριστώ. Και τότε αυτός συνέχισε να με ακολουθεί και μου είπε: Μπες μέσα στο αμάξι, με κοφτό τρόπο και διατακτικά, σαν να με προστάζει. Αυτό συνεχίστηκε πολλές φορές, τουλάχιστον δέκα, ενώ ακολουθούσα την πορεία επιστροφής προς το σπίτι».

«Αυτός ο άνθρωπος ψαχνόταν να βρει ένα θύμα»

Θυμίζουμε πως νωρίτερα το πρωί, είχε μιλήσει και η μητέρα της στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». «Αυτός άρχισε με το: Γεια σου κούκλα, πού πας; Δηλαδή την πλησίασε και της είπε αυτό. Το πιο χυδαίο πράγμα που θα μπορούσες να πεις σε ένα 12χρονο παιδί. Η κόρη μου δεν του απάντησε και της έλεγε να την πάει κάπου. Του είπε: Όχι, ευχαριστώ. Και συνέχισε να κάνει πετάλι. Μετά αυτός έγινε επιθετικός, γύρισε της είπε να μπει μέσα τώρα, χτυπούσε τα χέρια του στο τιμόνι από τα νεύρα του που δεν έμπαινε μέσα το παιδί.

Η κόρη μου από ό,τι μου είπε, είχε πιει, ήταν λίγο μεθυσμένος γιατί λογικά αυτός την έβλεπε από την πλατεία. Όταν ερχόταν σπίτι ήταν σε ανοιχτή ακρόαση με μια φίλη της, την όλη ώρα που γινόταν αυτό εκείνη άκουγε. Ήταν σε μια σκέψη το τι θα κάνει, ποια ήταν η επόμενη κίνηση. Αφού είδε ότι μπήκε μέσα στον μονόδρομο και την ακολούθησε, είδε ότι το άλλο ζευγάρι σταμάτησε με το αμάξι του και σκέφτηκε να τους προλάβει και να ζητήσει βοήθεια. Και αυτό έγινε.

Σταμάτησε το ζευγάρι, η γυναίκα αμέσως πήρε την πινακίδα, πήρε την αστυνομία, την περιτριγύρισαν οι κάτοικοι μετά και έτσι τράπηκε σε φυγή. Είχε σημειωθεί ανάλογο περιστατικό και πριν ένα ενάμιση μήνα, δεν θυμάμαι καλά. Της είχε πει: Πού πας; Και πας για ύπνο τώρα; Και τι θα κάνεις; Μπες να σε πάω εγώ. Η κόρη μου του είπε να την αφήσει ήσυχη και αυτός πήγε λίγο πιο πάνω, έκανε αναστροφή αλλά εκείνη μπήκε στα στενά και την έχασε. Αυτός ο άνθρωπος ψαχνόταν να βρει ένα θύμα, έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα».