Τραγουδιστής συνελήφθη  ξημέρωμα Σαββάτου, έξω από το κέντρο που τραγουδούσε καθώς αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, «βούτηξαν» τον dealer του, την ώρα που άφηνε 17γραμμάρια κοκαΐνης σε «βραχάκι» μέσα στο αυτοκίνητο του. Μάλιστα, εκτός από τον dealer, τον συνεργό του και τον τραγουδιστή, συνελήφθη και η σύζυγός του, καθώς το κόκκινο Volkswagen Tiguan που οι dealers άφησαν το βραχάκι κοκαΐνης είναι στο όνομα της.

Τους πέρασαν για κλέφτες

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν αστυνομικοι της ΟΠΚΕ, που πραγματοποιούσαν περιπολία σε περιοχή των δυτικών προαστίων, εντόπισαν έξω από νυχτερινο κέντρο της Πέτρου Ράλλη, δύο τύπους να κινούνται περίεργα.

Μάλιστα, τους είδαν να ανοίγουν ενα κόκκινο Volkswagen Tiguan και να αφήνουν κάτι. Αρχικά νόμιζαν οτι ήταν κλέφτες αυτοκινήτων, όμως όταν πλησίασαν, κατάλαβαν οτι ηταν drug dealers. Στον έναν βρέθηκε πάνω του μία ζυγαρια ακριβείας, ενώ ο δεύτερος είχε ποσότητα κοκαΐνης σε μορφή βράχου.

Στο όχημα, δε, εντοπίστηκε κοκαΐνη σε μορφή βράχου περίπου 17 γραμμαρίων. Εξετάζοντάς τους οι αστυνομικοί, τους είπαν οτι τα ναρκωτικά τα είχε παραγγείλει ο τραγουδιστής. Μάλιστα, είπαν οτι τους είχε αφήσει ανοικτό το όχημα για να τα κρύψουν. Αμέσως κάλεσαν τον 36χρονο καλλιτέχνη και την 35χρονη σύζυγό του να βγουν απο το κέντρο.

Λίγο αργότερα, ο νεαρός καλλιτέχνης οδηγήθηκε στο Τμήμα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τα περίπου δέκα γραμμάρια κοκαΐνης που εντοπίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο. Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ όλοι έδωσαν καταθέσεις στο Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν την Τρίτη.