«Χ»άρηκαν Απόλλων Σμύρνης και ΟΦΗ με το ισόπαλο 0-0 που έληξε το μεταξύ τους παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι γιατί διατηρήθηκαν στο +6 από την ομάδα της Κρήτης και ουσιαστικά εξασφάλισαν την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία και ο ΟΦΗ γιατί πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει με Λάρισα και Παναιτωλικό για την παραμονή.

Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, είχε ελάχιστες φάσεις και το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο.

Ο Απόλλωνας άρχισε δυναμικά το παιχνίδι και απείλησε τρεις φορές στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά ο Βέστερμαν είπε διαδοχικά «όχι» στους Μπεντινέλι, Κολ και Λισγάρα. Ο ΟΦΗ ισορρόπησε μετά το 8′ και κέρδισε μέτρα, αλλά απείλησε για πρώτη φορά μόλις στο 42′ με ένα συρτό σουτ του Σακόρ.

Ο Απόλλωνας συνέχισε να είναι πιο απειλητικός στο δεύτερο ημίχρονο και στο 54′ ο Μαρκ Φερνάντεθ σούταρε άστοχα εκτός περιοχής. Ο ΟΦΗ δημιούργησε μία απειλητική στιγμή λίγο πριν το τέλος, όταν στο 82′ ο Σαρδινέρο σούταρε ξανά από απόσταση χωρίς να απειλήσει.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μάκης Χάβος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Χουχούμης, Κολ(87′ Λαγός), Φατιόν, Σλίβκα, Φερνάντεθ(87΄ Μουνιέ), Ιωαννίδης(69′ Ντάουντα), Μπεντινέλι

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Μαρινάκης, Διαμαντής, Βούρος, Λυμπεράκης, Μεγιάδο, Σακόρ, Ντε Γκούζμαν(56′ Μπαλογιάννης), Σολίς(67′ Νοικοκυράκης), Στάρτζεον(81′ Ουές), Σαρδινέρο

 

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.