Ολυμπιακός και Απόλλων Λεμεσού έμειναν στο 1-1 στο ΓΣΠ της Κύπρου, για το πρώτο ματς των πλέι οφ του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπήκαν δυνατά στο ματς και έδωσαν χώρο στον Απόλλωνα να απειλήσει, κάτι το οποίο κατάφερε στο 7ο μόλις λεπτό, ύστερα από σέντρα σουτ την οποία εξουδετέρωσε με δυσκολία ο Βατσλίκ. Μάλιστα, ο Απόλλωνας είχε ακυρωθέν γκολ για οφσάιντ στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Πίττα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ένα λεπτό αργότερα ο Απόλλωνας έκανε το 1-0 με τον Γιάνγκα. Η μπάλα μετά από σουτ κόντραρε στον Σισέ και κατέληξε στον Γιάνγκα, ο οποίος από κοντινή απόσταση δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον γκολκίπερ των Πειραιωτών

Στο 29’, ο Χουάνγκ κατάφερε να συνδυάσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού με ένα πολύ όμορφο τέρμα, «γράφοντας» παράλληλα το 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ του α’ μέρους. Ο Νοτιοκορεάτης πήρε τη μπάλα από τον Ρέαμπτσιουκ, ντρίμπλαρε, πάτησε περιοχή και εκτέλεσε με ψύχραιμο πλασέ τον Γιοβάνοβιτς

Πλέον, όλα θα κριθούν στη ρεβάνς του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την επόμενη εβδομάδα

Απόλλων Λεμεσού – Ολυμπιακός 1-1
Απόλλων Λεμεσού (Νταβίντ Καταλά): Γιοβάνοβιτς, Καμπράλ, Πέιμπερνς, Ρομπέρζ, Καμάς, Κολ, Χάμπος (60’ Μπα), Βα (46’ Ογκεντά), Ντιγκινί (74’ Χέντι), Πίτας, Γιάνγκα (60’ Σαχάρ)

Ολυμπιακός (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Σισέ, Μπα, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κούντε (91′ Μπουχαλάκης), Χουάνγκ (66’ Αγκιμπού), Ζιγκερνάγκελ (79’ Ντε Λα Φουέντε), Ραντζέλοβιτς (79’ Βρουσάι), Ελ Αραμπί (66’ Χασάν).