Μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές που έχει υπάρξει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση είναι αδιαμφισβήτητα αυτή των «Απαράδεκτων», με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Μπέζο αλλά και την Δήμητρα Παπαδοπούλου, οι οποίοι έγιναν πολύ γνωστοί μέσα από αυτή τους την δουλειά.

Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί και πολύ καλοί φίλοι, έκαναν ένα άτυπο reunion μεταξύ τους σε ένα καναπέ αναπολώντας τις στιγμές από την επιτυχημένη σειρά, ενώ μάλιστα η Δήμητρα Παπαδοπούλου ρώτησε το επικό στον Γιάννη Μπέζο λέγοντάς του: «Γιάννη είσαι ακόμη γκέι;»

Χαρακτηριστικά ο διάλογος τους ήταν ο εξής: «Να σου πω κάτι, Γιάννη, να σε ρωτήσω κάτι και μην παρεξηγηθείς, γιατί είσαι και πολύ ευαίσθητος και δεν ξέρω πώς να μιλήσω… εσύ είσαι ακόμα γκέι;», ρωτάει η Δήμητρα Παπαδοπούλου τον συμπρωταγωνιστή της, με τον οποίο κάθεται στον καναπέ του σαλονιού, ενώ δίπλα τους στέκονται ο Φοίβος Δεληβοριάς και ο Θανάσης Αλευράς.

«Βέβαια! Αλλά πολύ πιο απελευθερωμένος! Καμία σχέση με πριν!», απαντά ο Γιάννης Μπέζος με το χαρακτηριστικό ύφος του θρυλικού του ρόλου και προσθέτει: «Να σε ρωτήσω όμως κι εγώ κάτι και μην παρεξηγηθείς. Εσύ είσαι ακόμα τόσο ηλίθια;».

 

Διαβάστε ακόμη: