Είναι οι δυο παίκτες της ΑΕΚ με την μεγαλύτερη ζήτηση στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Όλες οι μεγάλες ομάδες του Μεξικού … σφάζονται στα πόδια του Ορμπελίν ενώ για τον Βραζιλιανο-Σουηδό γουίνγκερ το νέο μεγάλο μανατζερικό Γραφείο που τον εκπροσωπεί πηγαίνει προτάσεις στην ΑΕΚ.

Για να κάνουμε σούμα με τις πιο ενδεικτικές – υψηλές: η Μοντερέι ειδοποίησε πως μπορεί να καταθέσει προσφορά στην Ένωση 12.000.000 δολαρίων για τον Πινέδα!

Και η Πούμας έκανε επίσημη πρόταση 7.000.000 δολαρίων για τον Ελίασον που μαζί με κάποια μπόνους στόχων μπορεί να φτάσει στα 9.000.000!

Η απάντηση της ΑΕΚ, στην εποχή της νέας ιδιοκτησίας, του “Super Mario” Ηλιόπουλου ήταν “όχι” και στις δυο περιπτώσεις.

Και η ενημέρωση προς την πιάτσα, για τις νέες …τιμολογήσεις: ο Πινέδα πωλείται 25.000.000 δολάρια ενώ ο Ελίασον με 15.000.000!

Άλλωστε ο καθένας μπορεί να ζητάει ότι θέλει, αν δεν επιθυμεί στην πραγματικότητα να πουλήσει και οι παίκτες δεν πιέζουν το κλαμπ να τους παραχωρήσει. Εδώ ο Αλαφούζος έχει φτάσει να ζητάει +30.000.000 για τον Ιωαννίδη!!

Ο μεγάλος αστερίσκος εδώ είναι ο Πινέδα να κάνει σούπερ Κόπα Αμέρικα και να έρθει μια ενδεχόμενη “πρόταση στην ΑΕΚ που δύσκολα θα μπορείς να αρνηθείς” και θα έχει το boostάτισμα του Μεξικάνου άσου ( κακά τα ψέματα, ο Ορμπελίν είναι ο μοναδικός κιτρινόμαυρος που θεωρείται από τον Αλμέιδα κομβικός σε οποιαδήποτε συνθήκη ενδεκάδας για την ΑΕΚ).

Όσον αφορά στον Ελίασον, αναμένεται σύντομα να του γίνει αναπροσαρμογή αποδοχών και νέο συμβόλαιο με σχεδόν διπλασιασμό, κοντά στις 900.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές…

Διαβάστε ακόμη