Σοκ προκάλεσε στον κόσμο η είδηση πως ο 82χρονος Αλ Πατσίνο ετοιμάζεται να γίνει πατέρας για 4η φορά. Είναι όμως δικό του το μωρό;

Χθες, μια πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού μίλησε στην Daily Mail και ισχυρίστηκε πως ο Αλ Πατσίνο «δε θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος» για την εγκυμοσύνη και πως το ζευγάρι είναι «πολύ ερωτευμένο». Την ίδια ώρα, η ίδια πηγή αρνήθηκε τους ισχυρισμούς πως η 29χρονη σύντροφός του Νουρ Αλφαλά είναι «χρυσοθήρας», τονίζοντας πως τόσο η ίδια όσο και ο ηθοποιός ήθελαν να αποκτήσουν ένα μωρό εδώ και χρόνια.

Τεστ πατρότητας ζήτησε ο Αλ Πατσίνο: «Δεν μπορεί να την άφησε έγκυο»

Ωστόσο, το TMZ τώρα έρχεται να ανατρέψει όλα τα παραπάνω. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ο Αλ Πατσίνο απαίτησε να γίνει προγεννητικό τεστ DNA καθώς καθώς αρνείται να πιστέψει ότι θα μπορούσε να «αφήσει έγκυο οποιαδήποτε» ενώ έμαθε για τον ερχομό του μωρού μόλις πριν από δύο μήνες, την ώρα που πίστευε ότι η σχέση του με την 29χρονη Νουρ Αλφαλά είχε «τελειώσει προ πολλού».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με το TMZ, ο Αλ Πατσίνο δεν πίστευε αρχικά ότι το παιδί είναι δικό του λόγω ιατρικών προβλημάτων που «συνήθως εμποδίζουν έναν άνδρα να αφήσει έγκυο μια γυναίκα».

Υποστηρίζεται επίσης, πως ο ηθοποιός έμαθε για την εγκυμοσύνη μόνο όταν η Νουρ ήταν έξι μηνών έγκυος και «σοκαρίστηκε» από την αποκάλυψη. Ωστόσο, η 29χρονη συμφώνησε στο τεστ DNA, το οποίο επιβεβαίωσε πως ο Πατσίνο είναι πράγματι ο πατέρας.

«Ένα χάος η σχέση τους»

Η σχέση του Πατσίνο και της Νουρ τέθηκε υπό περαιτέρω αμφισβήτηση όταν υποστηρίχθηκε πως ο ηθοποιός πίστευε ότι η σχέση τους είχε τελειώσει «εδώ και πολύ καιρό».

Πηγές υποστήριξαν στο Showbiz411 πως ο Πατσίνο «ξεγελάστηκε» από την Νουρ και πρόσθεσε: «Ήξερε ότι ο Αλ δεν ήθελε να κάνει άλλα παιδιά, δεν έχουν καμία σχέση, είναι ένα χάος».