Αφού δεν βρίσκουν άλλους τρόπους να αντιπαρατεθούν με τους Ολλανδούς του Ελλάκτωρα, οι Μπακοκαυμενάκηδες , υπό το άγρυπνο βλέμμα του Σάκη, της Farallon και του …Λώρενς της Αραβίας (αλήθεια γιατί τον ψάχνουν τον μάνατζερ Εξάρχου κάτι κελεμπίες από τα Εμιράτα;), έβαλαν τα εξαπτέρυγα να αρχίσουν τη …βρώμικη δουλειά!

Δεν είναι ο Μπουλούτας ο πραγματικός CEO του Ελλάκτωρα, αλλά ο Τούμπουρος,  λένε τα γραφεία τύπου των «εφοπλιστών» (ως γνωστόν στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι), σε μια απέλπιδα προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων που στην πραγματικότητα καταδεικνύει τον πανικό στον οποίο έχουν περιπέσει οι Αρκάδες ποδοσφαιράνθρωποι με τις μπίζνες τράνζιτ πετρελαίου στο Ντουμπάϊ και το σπάσιμο του εμπάργκο στη Βενεζουέλα του Μαδούρο!

Προφανώς, αντιλαμβανόμενοι ότι όσες μετοχές του Ελλάκτωρα  και να αγοράσουν από το χρηματιστήριο, οι Ολλανδοί θα αγοράσουν περισσότερες!

Άσε που δεν θα βρουν για να αγοράσουν οι Μπακοκαυμενάκηδες γιατί το free float μας τελείωσε…

Οπότε τι απέμεινε; Η πίεση, η λάσπη, οι ψίθυροι, οι διαδόσεις, τα καθ’ υπαγόρευση δημοσιεύματα που αποσκοπούν αποκλειστικά και μόνο στο να εξαναγκάσουν τους Ολλανδούς να πληρώσουν κάτι παραπάνω και οι Αρκάδες, μαζί με την παλιοπαρέα της πάλαι ποτέ διαπλοκής, να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια – και τις τσέπες γεμάτες- για άλλες πολιτείες, ή αν θέλετε άλλες εισηγμένες εταιρίες, αφού νομίζουν πως την έμαθαν τη δουλειά!

Όσο για τον Μπουλούτα, εκείνο που πιθανολογώ είναι πως εκτός από CEO του Ελλάκτωρα, ο άνθρωπος θα πρέπει να εργάζεται και σε εταιρία Courier!

Γιατί όπως προκύπτει από τα πραγματικά δεδομένα, τύλιξε την παλιά διοίκηση (και τους συνεργούς της) σε μια κόλλα χαρτί και την έστειλε στον εισαγγελέα!!!