Μαθαίνω ότι…

Βαριές σκιές υπάρχουν σε μεγάλο deal που πραγματοποιήθηκε στον χώρο των προβεβλημένων beach bar – restaurants στη χώρα, με φήμη και επέκταση διεθνώς, τόσο στη Μέση Ανατολή και τα Εμιράτα, όσο και την Γαλλική Ριβιέρα, η εξαγορά μεγάλου ποσοστού του οποίου από συμφέροντα των Εμιράτων φέρεται να άγγιξε μερικές εκατοντάδες εκατομμυρίων ευρώ!

Ωστόσο την ώρα τούτη οι σχέσεις μεταξύ των μετόχων δεν είναι οι καλύτερες δυνατές, με αποτέλεσμα να έχει μπει στο τραπέζι το ενδεχόμενο απόκτησης από τους Άραβες και τους εν Ελλάδι και όχι μόνο συνεταίρους τους, η απόκτηση του 100% του διάσημου brand, η εμφάνιση του οποίου (συνοδευόμενη και από ένα μοναδικό εμπορικό κέντρο με luxury brands) άλλαξε την ιστορία του χώρου στην Μύκονο και την Ελλάδα ολόκληρη!

Υπό αυτό το πρίσμα την ώρα τούτη, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, φέρεται να συζητείται η εξαγορά των μεριδίων των δύο ιδρυτών του beach bar, ενός διάσημου Έλληνα μόνιμου κατοίκου του Πριγκιπάτου του Μονακό και ενός Αιγύπτιου μάγειρα, που εξελίχθηκε σε μεγάλη μορφή του χώρου βγάζοντας και το επιχειρηματικό του ταλέντο!

Κατά τις ίδιες πηγές το ποσόν που λέγεται ότι συζητείται μεταξύ των δύο πλευρών, Αράβων και Ελλήνων, ανέρχεται συνολικά στα 150 εκατ. ευρώ, που αφορά και τους δυο ιδρυτές αθροιστικά, οι οποίοι αν η συμφωνία κλείσει θα λάβουν από 75 εκατ. ευρώ έκαστος!

Διαβάστε ακόμη: