Δεν είναι διατεθειμένος να πουλήσει το OPEN ο Ιβάν Σαββίδης, όπως διαμηνύει, ούτε να παραχωρήσει την πλειοψηφία των μετοχών. Οι εφοπλιστές Δημήτρης Μπάκος και Γιάννης Καϋμενάκης, που ελέγχουν τον Αστέρα Τρίπολης, έχουν κάνει κρούση και περιμένουν τις εξελίξεις, χωρίς να αποκλείεται να αποκτήσουν μειοψηφικό ποσοστό στη Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε.

Την ίδια ώρα, στην «έξοδο» βρίσκονται δύο βασικοί συντελεστές του Τμήματος Ενημέρωσης, οι δημοσιογράφοι ;Aκης Παυλόπουλος και Φαίη Μαυραγάνη. Ο Παυλόπουλος θα αποχωρήσει με τη λήξη του συμβολαίου του στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, περί τα μέσα Ιουλίου. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό του βήμα, αν και ακούγεται ότι έχει ήδη κλείσει συμφωνία με έτερο κανάλι.

Γνωστό είναι πάντως το πρόσωπο που θα τον διαδεχθεί στα δελτία ειδήσεων και στις ενημερωτικές εκπομπές του OPEN: Τη θέση του θα πάρει η Μάριον Μιχελιδάκη, που έφυγε πρόσφατα από την ΕΡΤ και έχει ήδη ξεκινήσει εκπομπή στο κανάλι του Ιβάν. Για την δημοσιογράφο – παρουσιάστρια Φαίη Μαυραγάνη πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίsκεται κοντά στον Antenna, από τον οποίο έχει δεχθεί πρόταση να αναλάβει την παρουσίαση δελτίων ειδήσεων και μιας εβδομαδιαίας ενημερωτικής εκπομπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διεύθυνση του OPEN βολιδοσκοπεί δημοσιογράφους –όχι παρουσιαστές– άλλων καναλιών, για το ενδεχόμενο να ενταχθούν στο δυναμικό του σταθμού και να αναλάβουν την παρουσίαση εκπομπών διαλόγου και ενημέρωσης.