Διαβάστε στην «axianews» όλο το ρεπορτάζ της εβδομάδας για την οικονομία, το χρηματιστήριο, τις τράπεζες, τις επιχειρήσεις και την πολιτική, με πολλές αποκαλύψεις και πλούσιο παρασκήνιο.

ΔΕΣΦΑ: Ιταλικές εταιρίες έχουν στήσει «παραμάγαζο» εις βάρος του Δημοσίου και των ελληνικών εταιριών, με απευθείας αναθέσεις σε υπέρογκες τιμές • Ο λόγος στην Δικαιοσύνη


UNDERCOVER

Μεγάλη κινητικότητα στα δεξιά της ΝΔ με διαβουλεύσεις μεταξύ Βελόπουλου και βουλευτών των Σπαρτιατών • Τι κρύβει το γεύμα μεταξύ του Γιάννη Μπρατάκου και του Κωνσταντίνου Φλώρου; • Μετά τις ευρωεκλογές «αποχωρεί» ο Γιώργος Γεραπετρίτης από το υπουργείο Εξωτερικών • Κυβερνητικό στέλεχος έκανε μπότοξ στο πρόσωπο και έκτοτε μοιάζει με πάπια!


Η CVC «καναλάρχης», με τις ευλογίες του Μεγάρου Μαξίμου
Το ενδιαφέρον για την Nova, που εκτός της Wind εμπεριέχει την συνδρομητική πλατφόρμα και την τηλεόραση του Alpha, όπου το 50% κατέχει ο όμιλος Βαρδινογιάννη!


Από τις 4 έως 7 Μαρτίου το placement της Τράπεζας Πειραιώς

Μεταξύ 3,5 ευρώ και 3,85 ευρώ το εύρος διάθεσης • Στα χέρια του Ξηρουχάκη η εισήγηση της Bank of America για τον χρόνο, τον τρόπο και το ποσοστό διάθεσης • Κέρδη-ρεκόρ για την Τράπεζα Πειραιώς την επόμενη 3ετία, και οι θετικές εκθέσεις των αναλυτών • Άμεσα επαφές με τον SSM για την διανομή μερίσματος από φέτος


Το φαιδρό πόρισμα της DGcomp για την ΔΕΗ, οι σκοπιμότητες της δημοσιοποίησης, οι λομπίστες των Βρυξελλών, οι πιέσεις στην απερχόμενη Επίτροπο Μαγκρέτε Βεστάγκερ, η ύποπτη χρονική στιγμή και τα εγχώρια συμφέροντα της Ενέργειας – που κρύβονται από πίσω- που δεν «αντέχουν» το success story του Γιώργου Στάσση!


Ο φαύλος κύκλος των τριών επεκτάσεων της Αττικής Οδού και η Λεωφόρος Κύμης • Νέο «γεφύρι της Άρτας»;

Τα ζητήματα χρηματοδότησης, οι προσφυγές στο ΣτΕ, το πακέτο των 3 επεκτάσεων -Λαύριο, Ραφήνα, Ελληνικό- με κατασκευαστικό αντικείμενο 1,2 δισ., οι πρότυπες προτάσεις των εργολάβων και η αλλαγή του σχετικού νόμου από το υπ. Υποδομών!


Η περίφημη Στελίνα Σιαράπη που έλυνε και έδενε στην Κατεχάκη, αφού την «έστειλαν» από το Μαξίμου κι αφού έφαγε «διπλή πόρτα» στο υπ. Προ. Πο., βρίσκει θέση στην Γ.Γ. Μεταναστευτικής Πολιτικής στη θέση του Ιατρίδη!


Αναστατωμένος φέρεται να είναι πρώην προβεβλημένος υπουργός, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι παλιά υπόθεση -επί των ημερών του-, που αφορά στενό του περιβάλλον, ανοίγει ξανά και βγαίνει από το αρχείο!


Βαθύτατα δυσαρεστημένος με την κυβέρνηση φέρεται να είναι μεγάλος και πανίσχυρος επιχειρηματικός όμιλος, για δύο λόγους που σχετίζονται με την Ενέργεια!


H Wall Street θα ορίσει τον επόμενο πλανητάρχη


Η «Βαλκυρία» του Βάγκνερ στην Εθνική Λυρική Σκηνή


H απαράμιλλη γλυπτική και η παραβατική ζωή του Τσελίνι


«Coroner’s Assistant» και «Arcadia» στην Μπερλινάλε

Μην χάσετε την «axianews» που κυκλοφορεί το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου

Διαβάστε ακόμη: