Η είδηση ότι η Κωνσταντίνα Κούμπουλα, που έχει στο βιογραφικό της συμμετοχή σε πάνελ της Αννίτας Πάνια, διορίστηκε ως δημοσιογράφος στο γραφείο του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη προκαλέσει πολλά σχόλια και αρκετό χαβαλέ.
Ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης έχει βρεθεί συχνά – πυκνά στο στόχαστρο, είτε για άστοχες πολιτικές επιλογές του, είτε για δηλώσεις που το λιγότερο που μπορούν να χαρακτηριστούν ως ατυχείς.
Και ενδεχομένως αυτό το έλλειμμα επικοινωνίας ήθελε να καλύψει ο κύριος υπουργός προσλαμβάνοντας μια νέα συνεργάτιδα για να πλαισιώσει το επικοινωνιακό του επιτελείο. Ο κ. Θεοχάρης προχώρησε σε μια… ενδιαφέρουσα επιλογή προσλαμβάνοντας την Κωνσταντίνα Κούμπουλα. Προφανώς δεν έχουμε κάτι προσωπικό με την κυρία Κούμπουλα. Ωστόσο η εν λόγω συνεργάτιδα δεν έγινε γνωστή για τη σκληρή δουλειά της, κάποιο ρεπορτάζ ή έστω κάτι συναφές με τη δημοσιογραφία ή την επικοινωνία, αλλά για τη συμμετοχή της στο πάνελ της… Ανίτας Πάνια, η οποία ταυτίστηκε με την trash TV επενδύοντας στην τηλεθέαση μέσα από τη γελοιοποίηση ανθρώπων ακόμη και με ψυχιατρικά προβλήματα. Οποιαδήποτε «δημοσιογραφική» σχέση μαζί της είναι μεγάλο μειονέκτημα για πρόσληψη σε υπουργικό γραφείο υπό οποιαδήποτε συνθήκη.
Έτσι μετά τον διορισμό του πολιτευτή Γρηγόρη Ψαριανού στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Π. Πικραμμένου έχουμε και δεύτερο κυβερνητικό «παρατράγουδο».