Μπορεί κάποιος  να αρνηθεί μια… μυθική πρόταση που θα του αποφέρει ετησίως περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ; Κι όμως φαίνεται πως υπάρχει! Ο Κιλιάν Εμπαπέ αρνήθηκε την πρόταση της Παρί γιατί έχει πάρει την απόφαση να μετακομίσει στη Μαδρίτη και τη Ρεάλ!

Σύμφωνα με το «Deportes Cuatro», ο Εμπαπέ έχει ήδη κάνει την επιλογή του. Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο, είπε «όχι» σε πρόταση ανανέωσης των Παριζιάνων, που έφτανε τα 40 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Μάλιστα, αυτά ήταν η τέταρτη φορά που ο Γάλλος έριξε «άκυρο» στην Παρί. Η πρόταση αυτή, όμως, ξεπέρασε κάθε όριο. Τα χρήματα που προσέφερε η γαλλική ομάδα είναι περισσότερα ακόμα και από αυτά που λαμβάνει ο Νεϊμάρ, ήτοι 36 εκατομμύρια ευρώ. Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, ο Εμπαπέ έχει το μυαλό του στη Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία ονειρεύεται από μικρός να αγωνιστεί. Με το συμβόλαιο του με την Παρί να λήγει το 2022, η «βασίλισσα» θα πρέπει να τον αγοράσει το καλοκαίρι ή να περιμένει μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν για να τον αποκτήσει.

Πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα το βάλει κάτω εύκολα. Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Νασέρ Αλ Κελαϊφί θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Γάλλο επιθετικό στο σύλλογο. Οπότε, αν ο ίδιος θελήσει να αποχωρήσει θα πρέπει να το δηλώσει επίσημα. Μόνο τότε οι Παριζιάνοι θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τη Ρεάλ για να διαπραγματευτούν την πώληση του. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει πως η γαλλική ομάδα δε θα ζητήσει «τρελά» χρήματα για να παραχωρήσει τον νεαρό άσο. Ωστόσο, αν οι δύο πλευρές φτάσουν σε αυτό το σημείο, είναι σχεδόν σίγουρο πως και ο Εμπαπέ θα πιέσει για να αποχωρήσει.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.