Το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κιλιάν Εμπαπέ έρχεται σε πρώτο πλάνο ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ όταν ρωτήθηκε για το θέμα απέφυγε να αναφέρει αν κάτι είναι προχωρημένο ή όχι στην υπόθεση της απόκτησης του Γάλλου σούπερ σταρ. Παρόλα αυτά δεν έκρυψε με τα λόγια του πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ενδιαφέρει τη «Βασίλισσα».

«Οι οπαδοί πάντα μου ζητάνε να αγοράσω τον Εμπαπέ. Η απάντησή μου; Τους λέω να μην ανησυχούν. Η αλήθεια είναι ότι είναι ένας καλός παίκτης. Ποτέ δεν έχω μιλήσει στον Εμπαπέ. Τουλάχιστον προς το παρόν. Δε ξέρω τι θα συμβεί με το συμβόλαιό του με την Παρί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέρεθ.

Το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022. Εκείνος φαίνεται να παρουσιάζεται έτοιμος να ζήσει νέες προκλήσεις και να μην προχωρήσει σε υπογραφή νέου συμβολαίου με τους Παριζιάνους.

Οι Ισπανοί ανά τακτά χρονικά διαστήματα υποστηρίζουν πως αργά ή γρήγορα ο Εμπαπέ θα καταλήξει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις Πέρεθ η ισπανική Goal Espana δημοσίευσε πως ο Γάλλος αναζητά οικία στη Μαδρίτη. Πιθανότερα με αυτή τη κίνηση ο νεαρός να στρώνει το έδαφος για αυτό που έρχεται. Την μετακίνηση του σε λίγους μήνες στην Ρεάλ.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.