Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Πολωνία, με ένα γραφείο τελετών να ζητάει συγγνώμη για την γκάφα που έκανε.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Daily Mail, ένα γραφείο τελετών με την ονομασία «Άδης», στη Stalowa Wola, στη νοτιοανατολική Πολωνία , μετέφερε ένα πτώμα με την νεκροφόρα όταν συνέβη ένα… ατύχημα.

Όπως αναφέρει το ίδιο το γραφείο στην ανακοίνωσή του, μια «τεχνική βλάβη» στην κλειδαριά του οχήματος προκάλεσε απροσδόκητη πτώση του νεκρού στον δρόμο.

Πολωνικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας άνδρας που οδηγούσε στο δρόμο πίσω από την νεκροφόρα, νόμιζε ότι χτύπησε κάποιον όταν είχε το πτώμα στο δρόμο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, όσοι πέρασαν από το σημείο και είδαν τι συνέβη τράβηξαν φωτογραφίες και βίντεο με αποτέλεσμα το περιστατικό να γίνει viral.

Η ανακοίνωση του γραφείου τελετών:

«Με βαθιά λύπη σας ενημερώνουμε ότι, ως αποτέλεσμα απροσδόκητης τεχνικής βλάβης της κλειδαριάς της πίσω πόρτας στη νεκροφόρα, συνέβη ένα ατυχές περιστατικό κατά τη μεταφορά της σορού ενός νεκρού, το οποίο δεν αντικατοπτρίζει τα υψηλά πρότυπα της εταιρείας μας.
Παραδεχόμαστε το λάθος μας και αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη για αυτό που συνέβη. Οι σκέψεις μας είναι στην οικογένεια του εκλιπόντος, την οποία ενημερώσαμε αμέσως μετά το περιστατικό. Παραμένουμε σε συνεχή επαφή με την οικογένεια του εκλιπόντος, προσφέροντας κάθε δυνατή υποστήριξη.
Ο στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τις οικογένειες στις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή τους και αυτή η κατάσταση είναι βαθιά λυπηρή για εμάς και ολόκληρη η ομάδα μας λυπάται πραγματικά. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι τέτοιου είδους περιστατικά δεν θα επαναληφθούν στο μέλλον
».

Η εταιρεία είπε επίσης ότι τη νεκροφόρα οδηγούσε ένας έμπειρος υπάλληλος που είχε πολλά χρόνια εμπειρίας.

«Έχουμε λάβει άμεσα μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί ξανά», προσθέτει το γραφείο τελετών στην ανακοίνωσή του, «συμπεριλαμβανομένου ενός πλήρους τεχνικού ελέγχου των οχημάτων μας και πρόσθετης εκπαίδευσης για το προσωπικό μας», καταλήγει.

Διαβάστε ακόμη: