Κλειστό για δύο ημέρες θα μείνει σχολείο στα Τρίκαλα, καθώς γέμισε φίδια -και μάλιστα οχιές- ως αποτέλεσμα της κακοκαιρίας που έπληξε το προηγούμενο διάστημα την περιοχή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Trikalanews, πρόκειται για το Δημοτικό Σχολείο του Ζάρκου στον Δήμο Φαρκαδόνας, στο οποίο έντρομοι μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί εντόπισαν το τελευταίο διάστημα πάνω από τέσσερα φίδια.

Ως εκ τούτου, ενημέρωσαν την πρωτοβάθμια εκπαίδευση Τρικάλων και τον Δήμο Φαρκαδόνας, με τους φορείς να παίρνουν άμεσα την απόφαση να κλείσει το σχολείο και να μπει ειδική ομάδα απομάκρυνσης των φιδιών.

Τρίκαλα: Μαθήματα με τηλεκπαίδευση για τα παιδιά που το σχολείο τους γέμισε φίδια

Ήδη η παρέμβαση έχει ξεκινήσει και τα παιδιά την Τετάρτη 11/10) και την Πέμπτη (11/10) θα κάνουν μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης.

Η παρουσία των φιδιών, αποδίδεται στα πλημμυρικά φαινόμενα μιας και το Ζάρκο ήταν στεγνό μεν αλλά περικυκλωμένο από νερά. Αποτέλεσμα, τα φίδια να βγούνε μέχρι το χωριό και δυστυχώς και στο σχολείο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, την οποία επικαλείται το τοπικό Μέσο, δεν υπήρξε κάποιο περιστατικό δαγκώματος.

Διαβάστε ακόμη: