Κύκλοι από το ΠΑΣΟΚ απορρίπτουν, με σαφείς αιχμές, το αίτημα του βουλευτή του κόμματος, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, για εκλογές ανάδειξης ηγεσίας εντός του 2024, στον απόηχο του αποτελέσματος των ευρωεκλογών.

Πηγές από την Χαριλάου Τρικούπη τονίζουν ότι «δεν θα επιτρέψουμε να βυθιστεί η παράταξη στην εσωστρέφεια», ενώ πρόσθεσε πως «το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη από κινήσεις εξωστρέφειας, κάτι που δεν υπηρετούν επισπεύδουσες και συντονισμένες δημόσιες παρεμβάσεις από εκείνους, που δήθεν ομνύουν στις θεσμικές λειτουργίες των οργάνων». «Το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών θα ακολουθηθεί κατά γράμμα σύμφωνα με το καταστατικό», ξεκαθαρίζουν.

Υπενθυμίζεται ότι το ζήτημα ηγεσίας έθεσε ο κ. Κωνσταντινόπουλος με επιστολή του προς τον γραμματέα και το πολιτικό συμβούλιο του κόμματος, ζητώντας οι εσωκομματικές εκλογές (προγραμματισμένες για το 2025) να επισπευστούν και να γίνουν εντός τους έτους. Τα τελευταία 24ωρα αιχμές προς την ηγεσία είχαν εκφραστεί και από άλλα στελέχη, όπως η Νάντια Γιαννακοπούλου και ο Παύλος Γερουλάνος.

Διαβάστε ακόμη