Δεν έχει τέλος η διαμάχη ανάμεσα στην Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ. Η μάχη συνεχίζεται τόσο μέσα στις αίθουσες των δικαστηρίων όσο και έξω από αυτές με τους δικηγόρους των δύο πλευρών να επιδίδονται σε πόλεμο ανακοινώσεων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Page Six» η Τζολί κατηγορεί ανοιχτά τον πρώην σύζυγό της ότι προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τη διασημότητά του για να κερδίσει ειδική μεταχείριση στη μακρόχρονη μάχη της επιμέλειας.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή οι δικηγόροι υπεράσπισης του Πιτ ξεκίνησαν τη Δευτέρα μια προσπάθεια να ανατρέψουν την απόφαση απόλυσης του δικαστή που έχει αναλάβει το θέμα της επιμέλειας των παιδιών του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού.

Η νομική ομάδα της Τζολί όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια και ανταπέδωσε τα πυρά υποστηρίζοντας: «Αυτό το είδος παιχνιδιού από την πλευρά του Μπραντ Πιτ είναι μια απέλπιδα προσπάθεια ενός ανθρώπου που χρησιμοποιεί την αναγνωρισιμότητά του για να έχει ειδική μεταχείριση. Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει τίποτα να δείτε ή να αναθεωρήσετε».

Η κοινή επιμέλεια

Όπως είναι γνωστό από τον περασμένο Ιούνιο το δικαστήριο είχε δώσει από κοινού την επιμέλεια στον 57χρονο Πιτ και την 45χρονη Τζολί. Η ηθοποιός είχε ορκιστεί να πολεμήσει για να αλλάξει αυτή η απόφαση.

Η Χολιγουντιανή σταρ ισχυρίστηκε ότι τρία από τα έξι παιδιά τους ήθελαν να καταθέσουν εναντίον του πατέρα τους στο δικαστήριο αλλά ο δικαστής John Ouderkirk τους το απαγόρεψε.

Τζολί – Πιτ: Προσωρινή συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών – News.gr

Πρόκειται για ιδιωτικό δικαστή με τον οποίο ο Πιτ και η Τζολί είχαν συμφωνήσει να εκδικάσει την υπόθεσή τους στην προσπάθειά τους να κρατήσουν μυστικές τις εξελίξεις γύρω από το διαζύγιο.

Ο εν λόγω δικαστής είχε παντρέψει τους Brangelina στη Γαλλία το 2014 και οι δικηγόροι της Τζολί κατάφεραν να τον βγάλουν από την υπόθεση.

Ο Πιτ προσπάθησε να προσβάλλει την απόφαση αυτή αλλά δεν τα κατάφερε μιας και η συνεργασία του με τον δικαστή σε άλλη υπόθεση, τον έθεσε οριστικά εκτός κηδεμονίας.

Το κτήμα στη Γαλλία

Αγκάθι στο διαζύγιό τους αποτελεί και το κτήμα στη Γαλλία, το περίφημο, Château Miraval. Η διαμάχη έχει να κάνει με τις κινήσεις που φέρεται να έκανε η Τζολί μυστικά για να πουλήσει το 50% του κτήματος που έχει μαζί με τον Πιτ.

Δεν τελειώνει η κόντρα Πιτ-Τζολί: Στα δικαστήρια ξανά η διάσημη ηθοποιός, τι ζητά τώρα | ΖΩΗ | iefimerida.gr

Ο δικηγόρος του ηθοποιού μιλώντας στην Page Six εξήγησε πως η Τζολί προσπάθησε ύπουλα να πουλήσει το κομμάτι του κτήματος με τα κρασιά που ανήκουν στο διάσημο ζευγάρι από κοινού, κτήμα το οποίο φιλοξένησε τον γάμο τους. Το κτήμα αυτό έχει αξία 140 εκατομμυρίων ευρώ και ανήκει κατά ποσοστό 50% στις δύο εταιρίες των δύο ηθοποιών.