Η Αντιγόνη Κουλουκάκου, είναι μια εκ των πρωταγωνιστών της νέας σειράς του Mega «Η γη της ελιάς».

Η ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και μίλησε για το ρόλο της στην σειρά, την πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου αλλά και την συνάντηση της με τον Αλ Πατσίνο.

Αναφορικά με το πώς προέκυψε η συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου, η Αντιγόνη Κουλουκάκου είπε: «Ο Αντρέας Γεωργίου με πήρε τηλέφωνο και μου έκανε πρόταση παραμονές Χριστουγέννων του 2020, και φυσικά είπα ναι».

Για τον ρόλο της, είπε: “Είμαι η Ιουλία Βρεττάκου, είμαι η μικρότερη αδερφή, που κρατάει τις ισορροπίες. Είμαι ουσιαστικά η μητέρα της Μυρτάλης γιατί εγώ τη μεγάλωσα, και παίζω σημαντικό ρόλο σε διάφορες καταστάσεις που δημιουργούνται μέσα στην οικογένεια”.

Αντιγόνη Κουλουκάκου – Οι σπουδές στην Ιταλία και ο Αλ Πατσίνο

«Σπούδασα στην Ιταλία νομική και μετά πήγα εκεί σε δραματική σχολή. Από εκεί ξεκίνησε ουσιαστικά η καριέρα μου», είπε η Αντιγόνη στο «Πάμε Δανάη» για το ξεκίνημά της. Ακόμα, η ηθοποιός αποκάλυψε την ευχάριστη συνάντηση που είχε με τον διάσημο χολιγουντιανό ηθοποιό, Αλ Πατσίνο: «Το όνομά μου στο εξωτερικό είναι σημαντικό γιατί αναφέρεται στην αρχαία τραγωδία. Όταν είπαν στον Αλ Πατσίνο το όνομά μου, ήρθε και μου είπε ότι “Δεν είσαι μόνο μια ζωντανή τραγωδία, είσαι μια όμορφη τραγωδία”».

Η ηθοποιός έζησε στην Ιταλία, έκανε μόντελινγκ στο εξωτερικό κι έχει σπουδαίες συνεργασίες στο ενεργητικό της. Η πρώτη της αγάπη ήταν το μπαλέτο και το μεγάλο της πάθος η Ιταλία. Αγαπημένη ηθοποιός του οσκαρικού σκηνοθέτη Paolo Sorrentino, μότο της είναι το «La vita è bella» και «αγάπησε πρώτα τον εαυτό σου».

Η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε μιλήσει για τη συμμετοχή της στη σειρά «Έλα στη θέση μου»: «Με διακρίνει και μένα μια δυναμικότητα, καθώς από πολύ μικρή, από 17 χρόνων, είμαι στο εξωτερικό, όπου και σπούδασα και δουλεύω ακόμα. Δεν μου έχει χαριστεί τίποτα, ό,τι έχω καταφέρει το έχω καταφέρει μόνη μου».

Αντιγόνη Κουλουκάκου

Αναφορικά με τη συνεργασία με τον Τόνι Σερβίλο στην ταινία του Πάολο Σορεντίνο «Τέλεια ομορφιά» είχε πει: «Τον Τόνι Σερβίλο τον γνώρισα στην τελευταία ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου. Οπότε όταν τον είδα στην ταινία του Σορεντίνο “Τέλεια ομορφιά”, ενώ εγώ ντρεπόμουν να του πω “δάσκαλε, με θυμάστε από τότε;”, έσπευσε να μου το θυμίσει πρώτος εκείνος και τον τιμά πάρα πολύ αυτό».