«Η γη της ελιάς», η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στο Mega έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης 1 Σεπτεμβρίου, σαρώνοντας τα πάντα στο πέρασμά της.

Η δραματική σειρά που σκηνοθετεί ο Αντρέας Γεωργίου, σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου, έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου με ένα καθηλωτικό επεισόδιο που της χάρισε την πρωτιά, με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Ειδικότερα, «Η γη της ελιάς» επικράτησε του ανταγωνισμού τόσο στο σύνολο του πληθυσμού όπου κατέγραψε 21,8%, όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54, όπου σημείωσε ποσοστό 21,1%, με την κάλυψη να αγγίζει τους 1.808.129 τηλεθεατές. Σε επιμέρους γυναικείο κοινό, μάλιστα, η τηλεθέαση έφτασε μέχρι και το 35,7%.

Έρωτες, μυστικά, ανατροπές, δολοφονίες, δίψα για εκδίκηση κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, και στα social media.

Άντζελα Γκερέκου – Γη της Ελιάς: Η ερωτική σκηνή της που συζητήθηκε

Μια από τις σκηνές που ξεχώρισαν στο πρώτο επεισόδιο ήταν η ερωτική σκηνή της Άντζελας Γκερέκου με τον συμπρωταγωνιστή της Σπύρο Νικολαΐδη καθώς αποκαλύφθηκε η «ιδιαίτερη» σχέση που προσπαθούνε να κρατήσουν μυστική από το οικογενειακό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Η Άντζελα Γκερέκου επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από 17 χρόνια απουσίας.

Στην σειρά υποδύεται την «Αθηνά Νομικού», την χήρα του Ιπποκράτη, η οποία δεν περνάει απαρατήρητη. Πρόκειται για μια φιλόδοξη, σκληρή και απότομη κοσμοπολίτισσα γυναίκα που η μόνη της ειλικρινής αγάπη είναι οι ελιές και η γη της μιας και το προσωπικό της στοίχημα και ο στόχος της είναι να διαδοθεί το λάδι της στα πέρατα της γης.

Ένας αποκαλυπτικός ρόλος 

Η Αθηνά Νομικού από το πρώτο κιόλας επεισόδιο έδειξε στο τηλεοπτικό κοινό το πραγματικό της πρόσωπο. Μετά το θάνατο του άνδρα της αποκαλύφθηκε πως έχει σχέση με τον Δημήτρη Καπράλο, τον οποίο έχει συστήσει στη Μάνη ως γιο της.

Τον «Δημήτρη Καπράλο» υποδύεται ο Σπύρος Νικολαΐδης, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το talent show «My style rocks», ενώ πέρυσι ψηφίστηκε ως ο ωραιότερος άνδρας κατακτώντας τον τίτλο «Mr GS Hellas 2020».

Στην σειρά υποδύεται τον υποτιθέμενο γιο της Αθηνάς, όπου ο σύζυγος της Ιπποκράτης, του έχει προσφέρει μια μόνιμη θέση στο ελαιοτριβείο. Ωστόσο αυτό δεν του αρκεί, καθώς έχει μεγαλύτερες βλέψεις αφού πρόκειται για ένα σκληρό και φιλόδοξο τυχοδιώκτη.

https://www.youtube.com/watch?v=h30OAncWlZw