Ούτε σεντς δεν υπάρχει στο όνομα της Εύας Καϊλή ή συγγενικού της προσώπου στον Παναμά, όπως προκύπτει μετά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι τοπικές αρχές ύστερα από σχετικό αίτημα που απέστειλε η εγχώρια Αρχή για το ξέπλυμα!

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, το σχετικό αίτημα είχε υποβληθεί από την Αρχή για το ξέπλυμα στην αντίστοιχη Αρχή του Παναμά, προκειμένου να διερευνηθεί κατόπιν σχετικών καταγγελιών, εάν η Αντιπρόεδρος της ΕΕ Εύα Καϊλή, που την ώρα τούτη βρίσκεται προφυλακισμένη σε βέλγικες φυλακές για το σκάνδαλο Qatargate, διατηρούσε η ίδια ή συγγενικά ή παρένθετα πρόσωπα τραπεζικό ή τραπεζικούς λογαριασμούς με χρήματα σε πιστωτικό ίδρυμα του Παναμά!

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η Αρχή του Παναμά για το ξέπλυμα φέρεται να απέστειλε απαντητική επιστολή στην εγχώρια ανεξάρτητη Αρχή, σύμφωνα με την οποία δεν προκύπτει λογαριασμός, κατάθεση ή έμβασμα στο όνομα της κυρίας Εύας Καϊλή ή προσώπου που καθ’ οιονδήποτε τρόπο θα μπορούσε να συνδέεται μαζί της!

Κατόπιν αυτού, η σχετική έρευνα στον Παναμά λαμβάνει τέλος και οι σχετικές καταγγελίες που είχαν υποβληθεί, έωλες και ανακρίβεια, προφανώς απόκτημα της έρπουσας φημολογίας!

Διαβάστε περισσότερα