Η Αντελίνα Βαρθακούρη μίλησε για την αποχώρηση της από τον Alpha και αποκάλυψε πώς ήταν για την ίδια αυτή η εμπειρία.

Ειδικότερα, στο «Έλα χαμογέλα» ήταν το Σαββατοκύριακο καλεσμένη η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για την αποχώρησή της από τον Alpha. Όπως είπε, η επιλογή της να μείνει στον όμιλο και να κάνει κάτι δεν έκατσε λόγω ενός συγκεκριμένου ανθρώπου που ήταν εκεί.

«Αυτός ο άνθρωπος απομακρύνθηκε από τον σταθμό»

Αναλυτικά είπε: «Εξαργύρωσα την επιτυχία του Globetrotters στην καρδιά του κόσμου. Εμένα το συμβόλαιό μου είναι ο λόγος μου, θα σου δώσω το χέρι μου και θα σου πω αυτό είναι, δεν θέλω χαρτιά και ιστορίες. Δεν λειτουργούν όμως, όλοι έτσι. Η επιλογή μου να μείνω στον όμιλο και να κάνουμε κάτι δεν έκατσε, δεν έκατσε με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που ήταν στον Alpha και έπρεπε να τελειώσει γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να βασανίζεις ή να βασανίζεσαι».

Αντελίνα Βαρθακούρη

Και συνέχισε: «Το τοποθετώ στο προσωπικό γιατί όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, αυτός ο άνθρωπος απομακρύνθηκε από τον σταθμό… Είναι άλλο πράγμα η δουλειά, που θεωρώ ότι είμαι δουλευταρού, δεν θα πω όχι στη δουλειά και είναι άλλο πράγμα να παίζουμε και να βασανιζόμαστε και να θέλουμε να δυσκολέψουμε τη μέρα κάποιου και να σου κάνουμε αυτό που λέμε… ο ψάρακας στον στρατό. Θα το περάσεις κι αυτό, θα μάθεις μέσα από αυτό, αλλά κάποια στιγμή θα πούμε ότι αυτό βάζουμε ως προτεραιότητα ώστε να βασανίζουμε ανθρώπους ή να κάνουμε κάτι όμορφο, να κάνουμε επιτυχία; Όταν ένας άνθρωπος έχει εμμονές, δεν έχει νόημα».

Επίσης, αναφέρθηκε στην παρουσία του Χάρη Βαρθακούρη στο «Σου Κου Family». «Θα απαντήσω ειλικρινά, βέβαια ,δεν είναι εδώ ο Χάρης και θα μου άρεσε να ήταν μπροστά. Νομίζω ότι αυτή η εκπομπή δεν ήταν για τον Χάρη, δεν ήταν κάτι το οποίο ένιωσα εγώ ότι τον Χάρη τον γέμισε, έβγαλε το ταμπεραμέντο του, παρόλο που είχαμε και το μουσικό κομμάτι. Τον βλέπω μαζεμένο. Μου λένε: Τον έχεις ευνουχισμένο. Δεν είναι έτσι, τον έχω προστατευμένο. Επειδή είναι παρορμητικός, πάντα είμαι σε επιφυλακή», είπε χαρακτηριστικά.