Το πρώτο κατάστημα της Chanel στην Ελλάδα είναι γεγονός και το έμβλημα του ιστορικού γαλλικού brand θα βρίσκεται πλέον στην οδό Βουκουρεστίου στην Αθήνα. Το brand που είναι συνώνυμο με την έννοια του upper-class από το 1909 μέχρι σήμερα, ανοίγει τις πόρτες του στην Βουκουρεστίου 13, πλάι ακριβώς στις boutique της Louis Vuitton και της Prada και απέναντι από αυτή της Dior, με ένα νέο διώροφο κατάστημα που έρχεται να εμπλουτίσει τον εμβληματικό δρόμο του αθηναϊκού shopping πολυτελείας.

Το νέο εγχείρημα της Chanel στην Ελλάδα γίνεται σε συνεργασία με την οικογένεια Κασνακίδη, με την οποία, από το 1994, είχε αναπτύξει μια σχέση αποκλειστικότητας στο Linea Piu. Το γνωστό κατάστημα έμεινε στην οδό Σέκερη 6 από το 1986. Οι Γάλλοι τιμώντας αυτή τη συνεργασία επέλεξαν να προχωρήσουν στη νέα boutique με την ίδια επιτυχημένη μέθοδο, με σκοπό να αξιοποιήσουν το ισχυρό ενδιαφέρον που υπάρχει σήμερα στην Αθήνα για προϊόντα πολυτελείας κυρίως χάρη στην αύξηση του τουρισμού. Παρ’ ότι εδώ και δεκαετίες, μεγάλα ανταγωνιστικά brands είχαν ήδη ανοίξει καταστήματά τους στην Αθήνα, το Linea Piu κάλυπτε σε ένα μεγάλο βαθμό το ενδιαφέρον του ελληνικού κοινού. Aλλωστε, οι ιστορίες γύρω από το κατάστημα της οδού Σέκερη και τα προϊόντα Chanel είναι πολλές και αντιπροσωπευτικές του πολύ αφοσιωμένου πελατολογίου του brand.

Δύο ακόμα Chanel stores στο Nammos Village
H boutique της Chanel στην Αθήνα δεν είναι το μόνο μεγάλο νέο για το brand στην Ελλάδα. Εχει ήδη προηγηθεί μια seasonal boutique της Chanel στο Nammos Village, το γνωστό shopping concept στην παραλία της Ψαρρού. Στο ίδιο μέρος το brand παρουσιάζει ένα event διαρκείας, που ονομάζει Fragrance & Beauty Event, που ειδικεύεται σε προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς.

Η seasonal boutique στο Nammos Village
boutique εκτείνεται σε δύο ορόφους και 140 τετραγωνικά μέτρα και απηχεί την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, ενώ διαθέτει δύο βεράντες επιπλωμένες με έπιπλα εξωτερικού χώρου. Μέσα σε ένα περιβάλλον από μια παλέτα λευκών και ουδέτερων αποχρώσεων με ζεστές υφασμάτινες πινελιές και καθρέφτες που ενισχύουν την αφθονία του φυσικού φωτός, εκτίθενται μια σειρά από τσάντες και παπούτσια της νέας σεζόν, μαζί με γυαλιά ηλίου, μια επιλογή από ρολόγια και κοσμήματα, η συλλογή Chanel Coco Beach και όλες οι τελευταίες συλλογές. Η seasonal boutique Chanel στη Μύκονο λειτουργεί από τις 30 Μαΐου έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα