Η Άννα Βίσση πραγματοποίησε την Τετάρτη 12 Ιουλίου μία μοναδική συναυλία στο θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη με αφορμή τον εορτασμό των 50 χρόνων της στη δισκογραφία. Γιόρτασε 50 χρόνια καριέρας μαζί με όλους τους θαυμαστές της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Από το πλευρό της και τη σκηνή δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει ο μεγάλος συνθέτης της ζωής της, Νίκος Καρβέλας. Άννα και Νίκος είπαν τις τεράστιες επιτυχίες τους και το κοινό δε σταματούσε να χειροκροτά.

ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΒΙΣΣΗ

3628201

Άννα Βίσση – Η παράκληση στους θαυμαστές της

Κάποια στιγμή,  η φανερά συγκινημένη Άννα Βίσση, σταμάτησε να τραγουδά, καθώς θέλησε να κάνει μία θερμή παράκληση στους θαυμαστές της.

«Έχω αποφασίσει με εσάς να μην λέω τη λέξη ευχαριστώ. Όσες φορές το λέω, μου λέτε “εμείς ευχαριστούμε”. Όσες φορές σας λέω είναι τιμή μου αυτό που συμβαίνει, μου λέτε “εμάς είναι τιμή μας”. Ωραία όλα αυτά, τα δέχομαι. Αυτή είναι η σχέση μας, η χημεία μας. Είναι ήδη 50 χρόνια που τραγουδάω και δεν ξέρω για πόσα ακόμα θα τραγουδάω, ούτε με ενδιαφέρει. Ψέματα λέω, με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Θα σκάσω άμα σταματήσω να τραγουδάω, θα πεθάνω. Οπότε μην με αφήσετε να πεθάνω» είπε η Άννα Βίσση στους θαυμαστές της.

Τότε το κοινό φώναξε με μία φωνή «Όχι!» και η «απόλυτη» είπε: «Βαριές κουβέντες κι όμως τις λέω με κάποιο χιούμορ, γιατί έτσι παίρνω και τη ζωή μου».

Δείτε το βίντεο με την Άννα Βίσση και την παράκληση στους θαυμαστές της:

@panikrecords “Μη με αφήσετε να πεθάνω”…#annavissi #annaversary #theatropetras #petroupoli #annavissi50 #panikgold #panikrecords #panikgold #greeksongs #greekmusic #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

Διαβάστε περισσότερα