Η Άννα Φόνσου μίλησε για το νομοσχέδιο σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία στην κάμερα του «Πρωινού».

Στην αρχή, ανέφερε: «Δεν θα απαντήσω ποτέ σε αυτό, δεν με ενδιαφέρει καθόλου, να κάνουν ό, τι θέλουν. Εμένα με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι οι κανονικοί, οι άνθρωποι οι άλλοι τι κάνουν. Με ενδιαφέρει να παρακολουθώ κάθε μέρα τα εγκλήματα που γίνονται, παρά να με ενδιαφέρει τι θα γίνει με τους ομοφυλόφιλους. Οι ομοφυλόφιλοι έχουν και λεφτά, θα βρουν τη λύση τους. Οι φίλοι μου είναι όλοι ομοφυλόφιλοι, είναι ίσως αυτοί που δεν θέλουν ούτε να υιοθετήσουν, ούτε να παντρευτούν. Πώς τους διάλεξα; Bingo».

Έπειτα τόνισε: «Πιστεύω ένα παιδί όταν γεννηθεί πρέπει να έχει τη μάνα του και τον πατέρα του. Τουλάχιστον όταν γεννηθεί. Μετά όταν χωρίζουν είναι δικό τους πρόβλημα. Τη λέξη “μαμά” και “μπαμπά” που λέει το παιδάκι, πρέπει να είναι η μαμά του και ο μπαμπάς του. Άμα βλέπει δύο άντρες από πάνω του και λέει ποια είναι η μαμά του και “Α, Μπε, Μπα, Μλομ”, δεν νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο, για μένα».

Στο τέλος, η Άννα Φόνσου σχολίασε: «Για την παρένθετη μητέρα… Δεν βρίσκω το λάθος σε αυτούς, βρίσκω το λάθος στη μητέρα. 9 μήνες που έχεις ένα παιδάκι μέσα σου πώς μπορείς να το δώσεις μετά; Γιατί μπορεί να σου πάρει ένα διαμέρισμα κάποιος ή να σου δώσει κάποια λεφτά;».

Άννα Φόνσου: «Έβαψα κι έντυσα τη νεκρή αδερφή μου» – Γιατί οδηγούσε 35 χρόνια χωρίς δίπλωμα

Διαβάστε ακόμη: