Ο 19χρονος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, ο οποίος δεν είναι πολύ ενεργός στα social media και σπάνια μοιράζεται στιγμές από τη ζωή του, αποφάσισε αυτή την φορά να παρουσιάσει τον πιο «σέξι» εαυτό του, δείχνοντας με μία ασπρόμαυρη φωτογραφία τα… οπίσθιά του!

Φυσικά, όπως είναι λογικό, τα σχόλια «πήραν φωτιά» και οι απόψεις διίστανται. Από την μία μεριά, υπάρχουν εκείνοι που τον προτρέπουν να δημοσιεύει ό,τι θέλει εκείνος στον προσωπικό του λογαριασμό, όμως από την άλλη δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον κατακρίνουν, λέγοντας πως «θα έπρεπε να σέβεται την φήμη των γονιών του».

Στη φωτογραφία φαίνεται ένας γυμνασμένος άνδρας που θα μπορούσε να είναι ο ίδιος, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να το πει με βεβαιότητα καθώς η φωτογραφία είναι θαμπή, μακρινή και ασπρόμαυρη.

Η φωτογραφία προκάλεσε πολλούς, οι οποίοι έγραψαν αρνητικά σχόλια για τον ίδιο όσο και για την μητέρα του, ενώ άλλοι εκφράστηκαν θετικά τονίζοντας πως είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει.

Με νέο λουκ

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι λάτρης του Instagram και δημοσιεύει εκπληκτικές φωτογραφίες και stories στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες στις οποίες είναι μόνος του και άλλοτε φίλους ενώ ορισμένες φορές αναρτά στιγμιότυπα με την οικογένειά του.

Μπορεί για αρκετό καιρό να απέφευγε τις φωτογραφίες, ωστόσο το τελευταίο διάστημα παραμένει ενεργός στο instagram, κάνοντας συνεχώς νέες αναρτήσεις.

Ο 18χρονος Άγγελος έχει αλλάξει ριζικά την εξωτερική του εμφάνιση, μιας και έχει υιοθετήσει ένα πιο rock και νεανικό στυλ.