Η Αγγελική Ηλιάδη ευχήθηκε στον γιο της, Μπάμπη Λαζαρίδη, με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια selfie, στην οποία ποζάρουν αγκαλιά σε κάποια έξοδό τους. Στη λεζάντα άφησε το τρυφερό μήνυμά της στο παιδί της, που έγινε 19 ετών.

«Αγάπη μου… φως της ζωής μου χρόνια σου πολλά και όμορφα!!! Σε λατρεύω», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε το βράδυ της Δευτέρας, 3 Ιουνίου, η Αγγελική Ηλιάδη.

Η Αγγελική Ηλιάδη έχει τονίσει σε δηλώσεις της ότι δεν θέλει να εκθέτει τα παιδιά της στη δημοσιότητα και αποφεύγει γενικότερα να απαντάει σε σχετικές ερωτήσεις.

Πριν μερικούς μήνες, είχε αναφέρει: «Στο σπίτι μου είμαι όπως κάθε Ελληνίδα μανούλα, με τις φωνές, με το άγχος, με το να τρέξω να τα προλάβω όλα. Δεν απαντώ σε πολύ προσωπικά θέματα και κυρίως σε προσωπικά θέματα του γιου μου. Είμαι μια μάνα που βγάζω νύχια και προστατεύω τα παιδιά μου από τις εκπομπές και τα κανάλια, κτλ. Στηρίζω και τα δύο μου παιδιά πάρα πολύ απόλυτα και προσπαθώ να είμαι δίπλα τους όσο περισσότερο γίνεται. Σπάνια λέω όχι στα παιδιά μου και με δυσκολία. Τους έχω μεγάλη αδυναμία, ξέρω ότι τους έχω καλομάθει, αλλά δεν πειράζει».

Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: Όταν ένας άνθρωπος ταλαιπωρείται τόσο, θα το πω, απλά είναι καλύτερο να ξεκουράζεται

Αγγελική Ηλιάδη για Σάββα Γκέντσογλου: Πιστεύω ότι θα είναι νικητής του φετινού «Survivor»

Διαβάστε ακόμη: